• La petrecere au fost prezentate capete gonflabile modelate după albumul lui Travis Scott.
  • Kylie, în vârstă de 25 de ani, a ales să nu le folosească imediat după ce 10 persoane au murit la festival.
  • Ea a folosit inițial decorațiunile la petrecerea primei aniversări a lui Stormi.

Utilizatorii rețelelor de socializare s-au revoltat după ce Kylie Jenner a organizat o petrecere comună de ziua de naștere pentru cei doi copii mici ai săi, în timp ce părea să ia în derâdere tragedia mortală de la Astroworld, în urma căreia au murit 10 persoane.

Kylie a sărbătorit mai întâi cea de-a cincea aniversare a lui Stormi, miercuri, iar joi a urmat petrecerea primei aniversări a lui Aire, ambele părând să folosească aceleași decorațiuni masive.

Sărbătoarea a căpătat o nuanță întunecată atunci când mogulul cosmeticelor în vârstă de 25 de ani și surorile sale celebre au împărtășit fotografii și videoclipuri de la eveniment, dezvăluind că a pus ceea ce păreau a fi decorațiuni inspirate de coperta albumului de succes al fostului ei prieten, Astroworld.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Decorațiunile, care includeau capete gonflabile sinistre cu guri întredeschise, modelate după Stormi, erau inspirate de un cap mare similar, modelat după propriul chip al lui Travis pe coperta LP-ului său.

Utilizatorii rețelelor de socializare au descris afișajul ca fiind de prost gust din cauza asocierii cu tragedia mortală de la festivalul Astroworld al lui Travis, deși modelele de capete mari erau anterioare tragediei. Capetele mari cu ochi morți nu erau noi pentru Kylie și familia ei deoarece ea le-a folosit pentru prima aniversare a lui Stormi.

Pentru cea de-a doua aniversare, ea a mers până la capăt, păstrând capetele Astroworld, dar proiectând un întreg carnaval de interior care să o celebreze pe Stormi și care să prezinte și mai multe capete Stormi fără trup. Kylie a luat o pauză de la decorațiunile Stormi World pentru prima zi de naștere a fiicei sale, în urma deceselor din noiembrie 2021, când ar fi împlinit patru ani în februarie 2022.