• Kylie a debutat cu o rochie neagră uimitoare la prezentarea Schiaparelli Haute Couture.
  • Aplauzele din partea PETA au reprezentat o răsturnare de situație surprinzătoare pentru Kylie, care a fost criticată în trecut de apărătorii drepturilor animalelor pentru că a folosit haine din blană.
  • Rochia vedetei a prezentat un design încrețit care a atras atenția.

Kylie Jenner a primit aprobarea din partea organizației People for the Ethical Treatment of Animals, după ce a găsit un mod inovator de a evoca măreția animalelor fără a le face rău în acest proces.

Mogulul produselor cosmetice, în vârstă de 25 de ani, a debutat cu o rochie neagră uimitoare la prezentarea Schiaparelli Haute Couture pentru Săptămâna Modei de la Paris, însă capul de leu enorm și realist atașat în față a fost cel care a atras cea mai mare atenție.

Într-o declarație pentru DailyMail.com, președintele PETA, Ingrid Newkirk, a lăudat-o pe Kylie – alături de modelele Naomi Campbell și Irina Shayk, îmbrăcate în mod similar – pentru că a făcut o declarație împotriva vânătorii de trofee.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Aceste capete de animale tridimensionale fabulos de inovatoare arată că acolo unde există o voință, există o cale – iar look-urile lui Kylie, Naomi și Irina celebrează frumusețea animalelor sălbatice și pot fi o declarație împotriva vânătorii de trofee, în care leii și lupii sunt sfâșiați pentru a satisface egoismul uman, a spus ea.

Newkirk a îndemnat, de asemenea, vedetele din lumea modei să renunțe la utilizarea produselor din lână, despre care PETA spune că duce la abuzarea și rănirea oilor și a mătăsii, care duce la uciderea viermilor de mătase în multe cazuri.

Aplauzele din partea PETA au reprezentat o răsturnare de situație surprinzătoare pentru Kylie, care a fost criticată în trecut de apărătorii drepturilor animalelor pentru că a folosit haine din blană.

Ceilalți membri ai familiei lui Kylie au fost, de asemenea, sub tirul criticilor în trecut pentru că au purtat blănuri, deși se pare că impactul cel mai mare l-a avut Kim Kardashian. În 2019, co-fondatoarea SKIMS a dezvăluit că și-a refăcut toate hainele de blană din dulapul ei cu blană falsă.

Anterior, ea a fost hărțuită de activiști și a fost odată chiar bombardată cu făină de o persoană care susținea PETA. Look-ul fără blană al lui Kylie a cuprins o rochie neagră uimitoare, fără umeri.

Rochia vedetei a prezentat un design încrețit care a atras atenția, a pus cel mai mult în evidență capul masiv de leu atașat în partea din față a rochiei, chiar în partea laterală a pieptului ei.