• Alphaville vine la Sala Palatului duminică și are în setup piesele celebre.
  • Vama te așteaptă în Quantic sâmbătă seară.
  • „Sărmane creaturi” îți spune povestea unui Frankenstein feminin.

Nu știi  ce să faci în weekend? Temperaturile te fac cu siguranță să îți dorești să ieși afară sau să mergi la evenimente, indiferent că ești în capitală sau în alt oraș.

Ce facem în București?

În luna februarie, trupa Alphaville ajunge în România pentru a-și încânta fanii cu cele mai celebre piese, cum ar fi Big in Japan, Forever Young, Dance With Me sau Sounds Like a Melody. Evenimentul va avea loc pe data de 11, la Sala Palatului.

VAMA este una dintre cele mai celebre trupe de la noi, astfel că fanii acesteia se pot bucura de un concert special luna aceasta, care va avea loc la Quantic, pe data de 10 februarie, începând cu ora 21:00. Celebra trupă a făcut furori cu piese, precum: Perfect, 18 ani, Epilog, Nu am chef azi sau Omul Plajei, așa că cei care vor muzică de calitate și o atmosferă ca pe malul mării nu trebuie să rateze acest eveniment.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?

Ce facem în afara Bucureștiului?

Folk, teatru, energie, umor, asta îi așteaptă pe cei care vor fi prezenți la concertul Ada Milea din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc la Flying Circus, începând cu ora 20:00.

În Brașov, Expoziția Lumea mărgelelor este realizată în parteneriat cu membre ale grupului „Lumea Mărgelelor – Beaders World” și prezintă 80 de lucrări complexe, realizate din mărgele Miyuki și pietre semiprețioase, create și executate de 19 artiste „mărgelane” pasionate, din toată România, dar și din Italia sau Anglia. Expoziția va fi deschisă în acest weekend, începând cu ora 09:00.

„Vicii, tabieturi și mici pasiuni nevinovate în sec. XVIII – XX”, te așteaptă la Muzeul Memorial Mihail Kogălniceanu din Iași.

Cei care vor să intre în fascinanta lume a protipendadei din spațiul românesc, unde micile pasiuni, tabieturile și viciile construiesc un tablou viu, dinamic, plin de culoare și rafinament pot vizita expoziția „Vicii, tabieturi și mici pasiuni nevinovate în sec. XVIII – XX”, la Muzeul Memorial Mihail Kogălniceanu din Iași. Expoziția va fi deschisă începând cu ora 10:00, iar pasionații de istorie o pot vizita până pe 23 martie 2024.

Citește și