• Emma Stone împlinește astăzi 35 de ani.
  • Actrița reușește să strălucească la fiecare apariție pe covorul roșu.
  • Unul dintre secretele frumuseții folosit de vedetă este bicarbonatul de sodiu, ingredient-cheie prezent în toate casele.

Superstarul de la Hollywood Emma Stone, câștigătoare a Oscarului La La Land, reușește să strălucească la fiecare apariție pe covorul roșu. Pielea și părul vedetei sunt visul oricărei femei, iar look-ul ei impecabil armonizează cu frumoasa vârstă de 35 de ani împlinită astăzi. Aflăm de ziua actriței care sunt cele 5 secrete ale frumuseții folosite de aniversata de la Hollywood, prezentate de NewsByte.

Emma Stone folosește ulei de cocos extravirgin pentru strălucirea pielii

În timpul unui interviu pentru revista Vogue , Stone a dezvăluit că, deoarece este destul de alergică la orice, folosește numai ulei extravirgin de cocos pe piele, deoarece nu provoacă iritații sau erupții cutanate. De asemenea, îl folosește pentru a se demachia înainte de culcare. Experții consideră că uleiul de nucă de cocos extravirgin este antibacterian și anti-uscare, ceea ce menține pielea hrănită și bine hidratată.

Actrița folosește bicarbonat de sodiu ca exfoliant

Credeți sau nu, Emma Stone folosește bicarbonatul de sodiu ca exfoliant, deoarece ajută la îndepărtarea excesului de sebum de pe piele. Beneficiile folosirii acestui ingredient de bucătărie accesibil pentru piele sunt multe. Potrivit experților, proprietățile sale alcaline elimină celulele moarte ale pielii și ajută la restabilirea nivelurilor normale ale pH-ului pielii.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Stone își schimbă constant rutina de îngrijire a pielii

Stone a spus într-un interviu pentru Glamour că rutina ei de îngrijire a pielii oscilează în timp și depinde de produsele care îi plac, deoarece pielea ei reacționează la mai multe ingrediente. Important e ca ele să fie din igrediente naturale pentru a evita alergiile.

Tuns, balsam și mai multe șamponări pe săptămână

 În timpul unui interviu pentru Women’s Health , Stone a spus că „încearcă” să „se tundă din când în când”. În plus, ea a mai spus că își șamponează părul de mai multe ori pe săptămână. „Îl spăl des dacă nu vreau să arăt ca un șobolan”, a spus ea pentru Refinery29 .Ea a subliniat, de asemenea, importanța balsamului pentru sănătatea firului de păr.

Zâmbetul ei radiază

Al 5-lea secret al frumuseții Emmei Stone este bineînțeles zâmbetul mereu prezent pe buzele actriței care radiază orice încăpere și împrăștie pozitivitate. La mulți ani, Emma!