• „Sam este, din atâtea motive, cel mai bun regizor cu care am lucrat vreodată”, a spus Lily-Rose într-o declarație din aprilie.
  • Lily a împărtășit că pe platoul de filmare au fost multe râsete, muzică și dans.
  • Serialul, care a fost criticat de mulți după ce s-ar fi dezvăluit presupuse afirmații privind un mediu toxic pe platourile de filmare și ciocniri creative, urmărește personajul lui Lily-Rose, Jocelyn.

Lily-Rose Depp a dezvăluit că deseori „se ferește” de The Weeknd atunci când se afla pe platourile de filmare a noului lor show HBO, The Idol, pentru că ar fi „în zona lui” ca personajul său, un enigmatic proprietar de club LA și guru al autoajutorării, scrie Hello Magazine.

Serialul, care a fost criticat de mulți după ce s-ar fi dezvăluit presupuse afirmații privind un mediu toxic pe platourile de filmare și ciocniri creative, urmărește personajul lui Lily-Rose, Jocelyn, o tânără vedetă pop care caută să redevină faimoasă.

„Ei bine, uneori, când Abel ar ajunge – nu vreau să dezvălui și eu multe despre unde merge personajul lui Abel, dar când se afla în modul complet Tedros uneori, mă feresc de el. Aș spune: Este în zona lui chiar acum”, a spus fiica lui Johnny Depp.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De asemenea, ea i-a lăudat pe cântăreț – pe numele real Abel Tesfaye – și pe regizorul Sam Levinson, recunoscând că, deși spectacolul explorează „teme mai întunecate și are câteva momente emoționante destul de grele… vibrația de pe platou a fost destul de uşoară”. Lily a împărtășit că pe platoul de filmare au fost multe râsete, muzică și dans și a spus că această „energie este cea care a făcut momentele mai grele mai ușoare și posibile”. Alături de Lily-Rose Depp și cântăreața „Blinding Lights”, alte vedete care urmează să apară sunt Troye Sivan, Debby Ryan, Dan Levy, Rachel Sennott și Jennie de la BlackPink.

„Sam este, din atâtea motive, cel mai bun regizor cu care am lucrat vreodată”, a spus Lily-Rose într-o declarație din aprilie, după ce au apărut acuzațiile împotriva lui Sam și a producției.

„Niciodată nu m-am simțit mai susținută sau respectată într-un spațiu creativ, aportul și opiniile mele mai apreciate. Lucrul cu Sam este o adevărată colaborare din toate punctele de vedere – pentru el contează, mai mult decât orice, nu doar ce cred actorii lui despre lucrare, dar cum ne simțim când o interpretăm”, a continuat ea. „Angajează oameni a căror muncă le apreciază și a creat întotdeauna un mediu în care m-am simțit văzută, auzită și apreciată”.

Citește și: