Lista completă a nominalizărilor și a câștigătorilor de la MTV Movie & TV Awards 2023

După o săptămână plină de schimbări de producție pentru MTV Movie & TV Awards pe fondul grevei scenariștilor, o echipă de vedete a primit duminică statuete de aur din floricele de porumb, scrie CNN.

Filmul de mare succes Top Gun: Maverick” s-a alăturat serialelor TV Stranger Things”, The Last of Us”, The White Lotus” și Wednesday” cu cele mai multe nominalizări în rândul conținutului cu scenariu. În fruntea nominalizărilor de de la MTV Movie & TV Awards 2023 la categoriile nescripționate s-au aflat emisiuni precum Jersey Shore Family Vacation”, RuPaul’s Drag Race”, The Real Housewives of Beverly Hills” și Vanderpump Rules”. Jennifer Coolidge a primit premiul Comic Genius, în timp ce premiul pentru cel mai bun moment muzical a revenit trupei Purple Hearts pentru Come Back Home”.

Ceremonia anuală trebuia inițial să fie prezentată de Drew Barrymore, dar aceasta a anunțat joi că va renunța la rolul de gazdă, în semn de susținere pentru greva scriitorilor aflată în desfășurare. În timp ce o parte din momentele lui Barrymore fuseseră deja înregistrate înainte de începerea grevei, ceremonia a continuat fără o gazdă oficială. Într-o declarație, Barrymore a promis că se va întoarce ca gazdă pentru show-ul din 2024.

După ce s-a raportat că membrii greviști ai Writers Guild of America au plănuit să picheteze Hangarul Barker din Santa Monica, unde se filmează evenimentul, producătorul executiv Bruce Gillmer a declarat pentru CNN că MTV Movie & TV Awards se îndepărtează de un eveniment live, difuzând în schimb duminică o versiune preînregistrată a ceremoniei.

O parte din această schimbare de direcție în timpul transmisiunii a inclus clipuri flashback din spectacolele anterioare ale MTV Movie & TV Awards, care au constituit majoritatea covârșitoare a emisiunii, împreună cu discursurile preînregistrate ale câștigătorilor.

Lista completă a nominalizaților și a câștigătorilor de la MTV Movie & TV Awards 2023

Cel mai bun film

Cel mai bun spectacol

Cea mai bună interpretare dintr-un film

Cea mai bună interpretare dintr-un spectacol

Cel mai bun erou

Cel mai bun vinovat

Cel mai bun sărut

Cea mai bună interpretare comică

Performanță revoluționară

Cea mai bună luptă

Cea mai înspăimântătoare interpretare

Cel mai bun duo

Cea mai bună distribuție de succes

Cel mai bun cântec

Cel mai bun serial docu-reality

Cel mai bun serial de competiție

Cel mai bun prezentator

Citește și

Exit mobile version