• Când William a intrat pe scenă, Charlotte, în vârstă de 8 ani, s-a întors spre fratele ei George, în vârstă de 9 ani, și a arătat spre tatăl lor.
  • Petrecerea plină de vedete a avut loc pe East Lawn și marchează prima dată când locația istorică a găzduit un concert public.
  • Tatăl celor doi i-a adus un omagiu propriului său tată, Regele Charles, în mesajul său emoționant.

Prințul George și prințesa Charlotte au împărtășit un moment adorabil între frați în timp ce tatăl lor, Prințul de Wales, a urcat pe scenă în timpul concertului de încoronare de la Castelul Windsor, duminică seara, scrie Hello Magazine.

Frații se aflau în public, stând alături de părinții lor, prințul William și prințesa de Wales, în loja regală, în timp ce diverse vedete muzicale au urcat pe scenă pentru a marca încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla.

Când William a intrat pe scenă, Charlotte, în vârstă de 8 ani, s-a întors spre fratele ei George, în vârstă de 9 ani, și a arătat spre tatăl lor. Tatăl celor doi i-a adus un omagiu propriului său tată, Regele Charles, în mesajul său emoționant. Cu toate că sărbătorile sunt magnifice, în centrul spectacolului se află un mesaj simplu: Serviciul”, a spus el.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Primele cuvinte ale tatălui meu la intrarea ieri în Westminster Abbey au fost o promisiune de serviciu. A fost o promisiune de a continua să servească. Pentru că timp de peste 50 de ani, în fiecare colț al Regatului Unit, în Commonwealth și în întreaga lume, el s-a dedicat să îi servească pe alții, atât generațiile actuale și viitoare, cât și pe cei a căror memorie nu trebuie neglijată. Să luăm exemplul lumii naturale. Ne-a avertizat cu privire la riscurile la adresa sănătății planetei noastre cu mult înainte ca aceasta să devină o problemă cotidiană. Sau Prince’s Trust. Acesta a sprijinit peste un milion de tineri, mulți dintre ei provenind din medii defavorizate, să își realizeze ambițiile, a spus Prințul William.

Și, poate cel mai important dintre toate, tatăl meu a înțeles întotdeauna că oamenii de toate credințele, din toate mediile și din toate comunitățile merită să fie sărbătoriți și sprijiniți. Tată, suntem cu toții foarte mândri de tine, a continuat prințul.

Petrecerea plină de vedete a avut loc pe East Lawn și marchează prima dată când locația istorică a găzduit un concert public.

Citește și