• Noua colecție a lui Lizzo include articole dedicate persoanelor transgender.
  • Artista și-a lansat brandul de lenjerie modelatoare, „Yitty”, în anul 2022.
  • Lizzo este cunoscută pentru melodiile sale, care încurajează acceptarea și dragostea față de sine.
  • Colecția „Your Skin” va fi disponibilă la finalul verii anului 2023.

Cântăreața Lizzo lansează o nouă colecție pentru brandul său de lenjerie modelatoare, numit „Yitty”. Pe 30 martie, înainte de Ziua Internațională a Vizibilității Persoanelor Transgender, brandul a anunțat că va lansa o gamă de lenjerie modelatoare dedicată tuturor genurilor. Intitulată „Your Skin”, colecția cuprinde articole vestimentare pentru care s-a lucrat timp de doi ani, conform CNN.

Colecția include bustiere și lenjerie care estompează formele și trăsăturile corpului. Deseori, astfel de articole vestimentare sunt utilizate de persoane trans. Ele sunt concepute pentru a crea un contur cât mai plat pentru zona pieptului și cea inghinală.

De când s-a lansat în industria muzicală, Lizzo a devenit unul dintre artiștii care militează pentru iubirea față de sine. Muzica ei promovează încrederea în sine și incluziunea, prin piese precum „Good as Hell”, „2 Be Loved (Am I Ready)” și „About Damn Time”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Câștigătoare premiului Grammy și-a lansat brandul de lenjerie modelatoare „Yitty” în 2022.  Brandul își propune să ajute oamenii de toate vârstele, cu diferite tipuri de siluete, „să se simtă bine în pielea lor”.

„Yitty crede în iubirea de sine și se adresează tuturor identităților de gen – inclusiv comunităților trans, non-binare, fluide și neconforme care au fost deservite cronic”, a scris brandul într-un comunicat de presă.” Colecția „Your Skin” va fi disponibilă la sfârșitul verii anului 2023, anunță Lizzo pe rețelele sociale.

Cum arată colecția lansată de Lizzo

Citește și:

VIDEO. Noul film al lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon”, cu DiCaprio și De Niro, va avea premiera mondială la Cannes

Când va fi externat Papa Francisc. Vaticanul a anunțat că Suveranul Pontif a mâncat pizza cu medicii

VIDEO. Dior a transformat Poarta Indiei în podium. Imagini de la lansarea colecției de toamnă 2023