• Loredana a „rupt” YouTube-ul. A scos o melodie cu maneliştii de top din România
  • Într-o săptămână de la lansare, melodia se menține pe primul loc în trending, având cu puțin peste 5 milioane de vizualizări
  • Loredana cântă alături de Florin Salam, Vali Vijelie, Jador sau Jean de la Craiova în noul proiect al lui Costi Ioniță, care include nouă dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi
  • Artista le-a transmis un mesaj persoanelor care o critică

La o zi de la lansare, după data de 22 aprilie, cântăreața le mulțumea fanilor ei:

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap… reuşind să scot din underground, în atenţia marelui public, artişti și stiluri muzicale diferite”, scrie Libertatea.ro.

Recent, artista a continuat să vorbească despre colaborarea anului:

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Eu sunt un artist nonconformist, niciodată nu mi-a fost teamă să fac combinații neașteptate, am fost întotdeauna un trend-setter. Acești artiști alături de care apar sunt niște oameni și niște profesioniști 100%, cu niște voci excepționale”, a spus aceasta pentru Antena 1, citată de aceeași sursă.

Ce le-a răspuns artista celor care o critică pentru colaborarea cu maneliștii

Chiar dacă majoritatea fanilor ei o susțin în noul proiect, imediat au apărut și cârcotașii. Există persoane care nu au avut o părere bună despre melodia „Fericire”.

Artista nu a ezitat și le-a transmis un mesaj:

„Gusturile nu se discută. Dar de la asta până la a arunca și cu ură și cu rasism și a judeca oamenii după culoarea pielii sau după originile lor, mi se pare, în 2021, o pierdere de timp și o gândire extrem de retrogradă”, a mai declarat artista pentru același post de televiziune.

Cum a convins-o Costi Ioniță pe Loredana Groza să cânte cu 9 maneliști

„Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri și este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezittat și a fost de acord imediat ce i-am spus”, a explicat Costi Ioniță.