• Madonna a spus: „Se întâmplă o mulțime de lucruri cu adevărat nebunești în lume”.
  • Concertul Madonnei a avut loc la cinci zile după ce ea a condamnat atacurile teroriste de weekendul trecut.
  • Spectacolul „greatest hits” al artistei în vârstă de 65 de ani a fost amânat de la data iniţială.

Madonna a adus un omagiu atât israelienilor, cât și palestinienilor când și-a început turneul mondial de celebrare la O2 Arena din Londra în acest weekend. Hamas a organizat o invazie brutală a Israelului din Gaza sâmbătă trecută, spărgând granița pe uscat, pe mare și pe aer, ucigând soldați și civili deopotrivă, relatează Daily Mail.

„Cetățeni ai Israelului, suntem în război”, a declarat premierul israelian Benjamin Netanyahu, care a ripostat asediând Gaza și lovindu-o cu lovituri aeriene. Forțele de Apărare Israeliene au lansat apoi raiduri „localizate” în Fâșia Gaza în această sâmbătă, ridicând spectrul unei invazii terestre pe scară largă a teritoriului, cu peste două milioane de palestinieni blocați de Israel și Egipt.

Pe scena din Marea Britanie în acea noapte, Madonna a spus: „Se întâmplă o mulțime de lucruri cu adevărat nebunești în lume. Ce se întâmplă în Israel și Palestina îmi frânge inima să văd copii suferind, bătrâni suferind. Totul este sfâșietor, sunt sigură că sunteți de acord – dar chiar dacă inimile noastre sunt zdrobite, spiritele noastre nu pot fi zdrobite”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Concertul Madonnei a avut loc la cinci zile după ce ea a condamnat atacurile teroriste de weekendul trecut, care au inclus luptători Hamas care au plecat cu parapanta într-o rave în deșert pentru pace și au ucis cel puțin 260 de petrecăreți lângă Zidul de Fier dintre Israel și Gaza.

Madonna a fost spitalizată la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave

Spectacolul „greatest hits” al cântăreţei în vârstă de 65 de ani a fost amânat de la data iniţială de începere din iulie, după ce Madonna a fost spitalizată la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, scrie Reuters.

Purtând corsetul şi lanţurile care o definesc, ea a cântat „Into The Groove” înainte ca o problemă de sunet să o forţeze să vorbească ad-lib despre primele ei lupte din New York.

Cu coloana sonoră restaurată, piesa „Holiday” din 1983 a recreat bucuria hedonistă a unui club din New York înainte de „asaltul” SIDA, Madonna aducând un omagiu adus celor care au murit din cauza acestei boli.

Amestecul de imagini religioase şi sexualitate care a ridicat-o pe Madonna de la statutul de vedetă pop la cel de fashion icon cultural a fost fundalul piesei „Like a Prayer”, în timp ce „Vogue”, hitul care a propulsat-o în anii ’90, a văzut una dintre scene transformată în podium.

Madonna a abordat situaţia din Orientul Mijlociu. „În lume se întâmplă o mulţime de lucruri cu adevărat nebuneşti la care este atât de, atât de dureros să fii martor”, a spus ea. „Dar chiar dacă inimile noastre sunt frânte, spiritele noastre nu pot fi frânte”.

Citește și: