• Cântăreața Madonna a fost 35 de ani în vârful industriei muzicale, dar acest lucru a venit la pachet cu probleme, iar acum cântăreața și-a „deteriorat” auzul.
  • Prietenul ei, William Orbit, producător muzical, a declarat că zeci de ani de concerte au afectat-o pe vedeta Who’s That Girl.
  • El a dezvăluit: Și-a afectat auzul în urma celor 35 de ani de concerte pe scenă, așa că are căștile la maxim.”

Cântăreața Madonna a fost 35 de ani în vârful industriei muzicale, dar acest lucru a venit la pachet cu probleme, iar acum cântăreața și-a „deteriorat” auzul. Prietenul ei, William Orbit, producător muzical, a declarat că zeci de ani de concerte au afectat-o pe vedeta Who’s That Girl.

El a dezvăluit: Și-a afectat auzul în urma celor 35 de ani de concerte pe scenă, așa că are căștile la maxim.”

El a explicat: „Madonna știe cum funcționează totul în studio, la fel ca și la televizor. Este un maestru dur. Ea pocnește biciul. Dar așa se rezolvă lucrurile.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Orbit a declarat pentru podcastul Headliners de la BBC că a învățat multe de la Regina muzicii pop, adăugând: „Da, ea este absolut o influență în ceea ce privește muzica și arta în general, dar și duritatea. Ceea ce am învățat de la ea a fost să continui să lupt. Este genială în a face lucrurile să meargă până la capăt.”

Acest lucru vine după ce starul pop în vârstă de 64 de ani pare să se fi declarat lesbiană” într-un videoclip TikTok foarte enigmatic.

Ea a surprins fanii după ce a încercat să arunce o pereche de chiloți roz aprins într-un coș de gunoi, dar a ratat. Postând videoclipul online, Madonna a putut fi văzută „fără machiaj la sprâncene” și ținând în mână niște chiloți roz.

Ea a scris deasupra videoclipului cu un font roz: „Dacă ratez, sunt lesbiană!”. În videoclip, mama a șase copii, s-a întors și a aruncat mâna în aer, dând drumul la chiloții din dantelă înainte ca aceștia să aterizeze în afara coșului de gunoi.