Madonna și-a „distrus” auzul după ce s-a exploatat la muzică tare de-a lungul carierei

Madonna

Madonna speaks at the MTV Video Music Awards at Barclays Center on Sunday, Sept. 12, 2021, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Cântăreața Madonna a fost 35 de ani în vârful industriei muzicale, dar acest lucru a venit la pachet cu probleme, iar acum cântăreața și-a „deteriorat” auzul. Prietenul ei, William Orbit, producător muzical, a declarat că zeci de ani de concerte au afectat-o pe vedeta Who’s That Girl.

El a dezvăluit: Și-a afectat auzul în urma celor 35 de ani de concerte pe scenă, așa că are căștile la maxim.”

El a explicat: „Madonna știe cum funcționează totul în studio, la fel ca și la televizor. Este un maestru dur. Ea pocnește biciul. Dar așa se rezolvă lucrurile.”

Orbit a declarat pentru podcastul Headliners de la BBC că a învățat multe de la Regina muzicii pop, adăugând: „Da, ea este absolut o influență în ceea ce privește muzica și arta în general, dar și duritatea. Ceea ce am învățat de la ea a fost să continui să lupt. Este genială în a face lucrurile să meargă până la capăt.”

Acest lucru vine după ce starul pop în vârstă de 64 de ani pare să se fi declarat lesbiană” într-un videoclip TikTok foarte enigmatic.

Ea a surprins fanii după ce a încercat să arunce o pereche de chiloți roz aprins într-un coș de gunoi, dar a ratat. Postând videoclipul online, Madonna a putut fi văzută „fără machiaj la sprâncene” și ținând în mână niște chiloți roz.

Ea a scris deasupra videoclipului cu un font roz: „Dacă ratez, sunt lesbiană!”. În videoclip, mama a șase copii, s-a întors și a aruncat mâna în aer, dând drumul la chiloții din dantelă înainte ca aceștia să aterizeze în afara coșului de gunoi.

Exit mobile version