• Cântăreața de origine londoneză a urcat pe scena din Liverpool pentru finala concursului Eurovision.
  • Muller a terminat pe locul 25 cu piesa I Wrote A Song, obținând 24 de puncte.
  • Germania a fost singura națiune care a terminat sub Marea Britanie, cu 18 puncte.

Mae Muller a rupt tăcerea după ce a terminat penultima în finala Eurovision, care a fost câștigată de suedeza Loreen, recunoscând că nu a fost rezultatul la care am sperat”. Mae Muller a declarat că este mândră de toată lumea”, scrie OK! Uk.

Cântăreața de origine londoneză a urcat pe scena din Liverpool pentru finala concursului Eurovision, dar a terminat pe locul 25 cu piesa I Wrote A Song, obținând 24 de puncte. Germania a fost singura națiune care a terminat sub Marea Britanie, cu 18 puncte.

În primele ore ale zilei de duminică, Muller, în vârstă de 25 de ani, a postat pe Twitter: Vreau doar să vă mulțumesc. Știu că glumesc mult, dar am pus totul în ultimele câteva luni, nu este rezultatul pe care l-am sperat, dar sunt atât de mândră de toată lumea și de ceea ce am realizat în această călătorie. Felicitări tuturor țărilor, nu voi uita niciodată această călătorie și vă iubesc pe toți.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dezamăgirea vine la doar 12 luni după ce Marea Britanie s-a clasat pe locul al doilea la Eurovision, după Ucraina, când Sam Ryder a uimit cu hitul său Space Man. Pe contul oficial de Twitter al BBC a fost postat: Mae, suntem atât de mândri de tine și de tot ceea ce ai realizat la concursul Eurovision din acest an.”

La finalul spectacolului, premierul Rishi Sunak a postat pe Twitter: Liverpool, ai făcut Marea Britanie și Ucraina mândre. Ce sărbătoare fantastică pentru #Eurovision2023 Felicitări @Loreen_Talhaoui”.

Suedeza Loreen a fost cea care a luat cu asalt victoria la Eurovision, intrând în istorie ca prima femeie și a doua persoană care a câștigat concursul de cântece de două ori, după victoria din 2012. Ea a obținut un total de 583 de puncte după ce voturile publicului și ale juriului au fost combinate, devansând-o la limită pe Kaarija din Finlanda, care a obținut 526 de puncte.

Citește și