• Maye Musk și-a părăsit soţul după nouă ani de căsnicie, pentru că era agresiv, educându-şi singură cei trei copii.
  • Ea este dietetician şi scrie cărţi de dezvoltare personală.
  • Maye Musk, mama lui Elon Musk, cel mai bogat o din lume, este și model de profesie.

Maye Musk urmează să ajungă la București la finalul lunii ianuarie pentru un eveniment care se va desfășura la Sala Palatului din Capitală. În cadrul evenimentului, mama lui Elon Musk își va prezenta în fața publicului din România cartea ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și success”, noul proiect al modelului de 74 de ani.

În vârstă de 74 de ani, Maye Musk este model de profesie, ea devenind cea mai bătrănă persoană care apare pe coperta Sports Illustrated.

În 2011, mama lui Elon Musk a pozat goală pentru revista Time, secțiunea de sănătate.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Conform sursei citate, Maye Musk va pleca de la București la Sofia și apoi în Turcia pentru evenimente similare ca cel din România. Din capitala României, mama lui Elon Musk urmează să plece la sud de Dunăre, în Bulgaria, la Sofia, pentru ca apoi să zboare în Turcia, la Istanbul, pentru două evenimente similare.

Popularitatea Mayei Musk a crescut vertiginos, însă, abia în 2011, an în care a pozat nud pentru revista Time, secțiunea de Sănătate și după ce, la 65 de ani, a apărut în videoclipul „Haunted” al lui Beyoncé.