• Marc Anthony a dezvăluit că așteaptă al șaptelea copil cu soția sa Nadia Ferreira – la doar două săptămâni după nunta lor fastuoasă.
  • Cântărețul, în vârstă de 54 de ani, a împărtășit vestea fericită într-o postare pe Instagram.
  • În descriere se putea citi: Cel mai bun cadou de Sfântul Valentin din toate timpurile!!!”

Marc Anthony a dezvăluit că așteaptă al șaptelea copil cu soția sa Nadia Ferreira – la doar două săptămâni după nunta lor fastuoasă. Cântărețul, în vârstă de 54 de ani, a împărtășit vestea fericită într-o postare pe Instagram, cu o imagine adorabilă a burticii în creștere a celei de-a patra soții a sa.

În postare, Marc și-a așezat cu tandrețe mâna tatuată pe burta Nadiei. în vârstă de 23 de ani, care și-a pus la vedere uriașa verighetă cu diamant în timp ce își odihnea mâna deasupra celei a lui Marc. În descriere se putea citi: Cel mai bun cadou de Sfântul Valentin din toate timpurile!!!” În spaniolă, au adăugat: Mulțumim, Doamne, pentru această mare binecuvântare din viața noastră”.

Marc și Nadia, care împart o diferență de vârstă de 30 de ani, au fost inundați de mesaje de felicitare, Romeo Beckham comentând trei emoticoane cu inimioare. Ana Navarro, gazda emisiunii The View, a scris:  Sunt atât de fericită pentru voi doi!”. Actrița Luiseth Materán a adăugat:  Felicitări, prietena mea frumoasă”. Fanii s-au bucurat, de asemenea, de vestea sarcinii, iar o persoană a comentat: Felicitări și binecuvântări amândurora”.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Felicitări amândurora, bucurați-vă de această etapă frumoasă”, a spus o alta. Un al treilea fan a scris: „Mor de DRAGOSTE și emoție ce veste frumoasă FELICITĂRI TE IUBESC”.

Foto: Instagram

Marc are deja o familie numeroasă, având alți șase copii. Cântărețul împarte cu fosta sa iubită Debbie Rosado cel mai mare copil al său, fiica Arianna Muñiz, în vârstă de 29 de ani, iar cuplul a adoptat și un fiu, Chase Muñiz.

După ce s-a logodit cu actrița dominicano-americană Claudette Lali și apoi s-a despărțit de aceasta, Marc s-a căsătorit cu Miss Univers Dayanara Torres în 2000. Ei au întâmpinat doi copii: Cristian Muñiz, 22 de ani, și Ryan Muñiz, 19 ani, înainte de a se despărți în 2003. Marc s-a căsătorit mai târziu cu Jennifer Lopez, 53 de ani, în 2004, iar cei doi au primit gemenii Emme și Max în 2008. Doar trei ani mai târziu, cuplul a anunțat că mariajul lor s-a încheiat și au finalizat divorțul în 2012. Nu a vrut să renunțe la dragoste, Marc s-a căsătorit pentru a treia oară în 2014, de data aceasta cu modelul Shannon De Lima.

Căsătoria a fost, de asemenea, de scurtă durată, cei doi despărțindu-se în 2016. Vestea fericită a bebelușului lui Marc și Nadia vine la doar două săptămâni după ce s-au căsătorit într-o nuntă fastuoasă și plină de vedete în Miami. Nadia a arătat uimitor purtând o rochie din dantelă Galia Lahav cu un corset transparent și ornamente florale. Marc a optat pentru un costum Christian Dior foarte elegant pentru ziua specială.