• Carey încearcă adesea să-i implice pe gemenii ei Monroe și Moroccan, în vârstă de 11 ani, în numeroasele sale proiecte cu tematică de sărbători.
  • Printre aceste se numără și apariția împreună la parada Macy’s Thanksgiving Day Parade din New York.
  • Ea a vorbit despre principalul motiv pentru care este obsedată de Crăciun, iar totul începe cu copilăria ei, care a crescut în Huntington, New York.

Mariah Carey a fost mult timp supranumită de fani Regina Crăciunului pentru frenezia proiectelor sale cu tematică de sărbători și a postărilor pe rețelele de socializare din fiecare an, care încep de obicei atunci când calendarul ajunge în noiembrie. Acum, într-un interviu acordat revistei W Magazine, cântăreața de top împărtășește motivul pentru care iubește atât de mult sărbătoarea Crăciunului.

Știu că de multe ori oamenii spun: Oh, yay! Uitați-vă la ea! Este, cum ar fi, atât de festivă și o fată de Crăciun sau orice altceva. Dar, cu adevărat, Crăciunul mă face fericită, a explicat Carey, în vârstă de 53 de ani.

Ea a adăugat că oamenii cred că am avut această viață de prințesă sau ceva de genul acesta, un fel de existență de basm în care am apărut pur și simplu, de genul: Iată-mă!. Și nu este așa. Mă îndoiesc că aveți suficient timp să scrieți despre toate astea, așa că nu vom intra în detalii. Ea a continuat apoi să împărtășească ceea ce părea a fi principalul motiv pentru care este obsedată de Crăciun, iar totul începe cu copilăria ei din Huntington, New York.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Dar când crești cu o viață dezordonată și apoi ești capabil să ai această transformare în care poți să faci din viața ta ceea ce vrei să fie? Pentru mine, asta înseamnă bucurie, a explicat ea. De aceea vreau ca copiii mei să aibă tot ce pot avea. Vreau ca ei să fie capabili să înțeleagă că pot fi orice își doresc.

Carey încearcă adesea să-i implice pe gemenii ei Monroe și Moroccan, în vârstă de 11 ani, pe care îi împarte cu fostul soț Nick Cannon, în numeroasele sale proiecte cu tematică de sărbători, printre care se numără și apariția împreună la parada Macy’s Thanksgiving Day Parade din New York, joi, precum și în anii trecuți.