• Cântăreața Phoebe Bridgers spune că vedeta rock Marilyn Manson a avut în casă o cameră de viol
  • Într-un tweet, artista povestește că a fost în vizită la Manson în adolescență, iar acesta i-a arătat o camera pe care a descris-o „cameră de viol“
  • Phoebe Bridgers mărturisește că din acel moment a încetat să îi mai fie fan, iar acum e de partea femeilor care l-au acuzat pe Marilyn Manson de abuzuri sexuale

După ce 11 femei, printre care actrița Evan Rachel Wood, au dezvăluit recent despre Marilyn Manson că le abuza fizic și psihic, cântăreața Phoebe Bridgers face mărturisiri care amplifică acuzațiile, scrie Daily Mail.

Phoebe Bridgers a postat pe Twitter un mesaj în care povestește că Manson avea în casă o „cameră de viol“, încăpere pe care chiar vedeta rock i-a prezentat-o pe vremea când ea era adolescentă.

Cântăreața spune că „a încetat să îi mai fie fan“ în urma incidentului și „s-a alăturat“ femeilor care l-au acuzat pe Manson de abuzuri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Am fost acasă la Marilyn Manson, când eram adolescentă, împreună cu niște prieteni. Eram un mare fan. Ne-a prezentat o cameră din casă drept «camera de viol». Am crezut că era doar un simț al umorului prost. Am încetat să mai fiu unul din fanii săi. Le susțin pe toate victimele sale care au avut curajul să vorbească. Casa de discuri știa, managementul său știa, trupa știa. Că iau distanță acum, pretinzând că sunt șocați și oripilați este incredibil de penibil“, a scris pe Twitter Phoebe Bridgers.