• Șeful Meta a spus că i-a oferit lui Musk o întâlnire reală”, dar antreprenorul rival a găsit scuze.
  • Miliardarii au convenit asupra meciului în iunie, stârnind o atenție uriașă din partea presei.
  • Săptămâna trecută, Zuckerberg a declarat că a propus data de 26 august pentru lupta în cușcă.

Elon Musk nu este serios” în privința organizării unei lupte în cușcă și este timpul să trecem mai departe”, a declarat Mark Zuckerberg. Într-o postare pe site-ul său de socializare Threads, șeful Meta a spus că i-a oferit lui Musk o întâlnire reală”, dar antreprenorul rival a găsit scuze, scrie BBC.

Musk sugerase mai devreme duminică, pe propriul său site X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, că este dispus să se lupte încă de luni. Miliardarii au convenit asupra meciului în iunie, stârnind o atenție uriașă din partea presei. În ciuda faptului că s-au încurajat reciproc timp de luni de zile, rivalii nu au reușit încă să asigure o dată, ceea ce a ridicat îndoieli că lupta va avea loc vreodată.

Zuckerberg vrea lupta pe 26 august

Săptămâna trecută, Zuckerberg a declarat că a propus data de 26 august pentru lupta în cușcă. Apoi, vineri, ministrul italian al culturii a declarat că a vorbit cu Musk despre găzduirea confruntării în țara sa ca eveniment caritabil.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Musk a sugerat că acesta ar avea o temă din Roma antică”. Duminică, șeful Meta a postat pe Threads: Elon nu vrea să confirme o dată, apoi spune că are nevoie de o operație, iar acum cere să facă o rundă de antrenament în curtea mea în schimb. Dacă Elon devine vreodată serios în privința unei întâlniri reale și a unui eveniment oficial, știe cum să dea de mine. În caz contrar, e timpul să mergem mai departe. Mă voi concentra să concurez cu oameni care iau acest sport în serios”.

Musk îl numește pe Zuckerberg un laș

Răspunzând pe X, însă, Musk l-a numit pe șeful Meta un laș”. Anterior, Musk a postat pe platforma de mesagerie un schimb de mesaje text care ar fi avut loc între el și Zuckerberg. În acesta, el îi spune șefului Meta că va fi luni în Palo Alto, unde se află sediul Meta, și că lupta ar putea avea loc în octogonul lui Zuckerberg, care este ringul cu opt laturi în care se desfășoară luptele în cușcă.

Musk a continuat: Nu m-am antrenat prea mult, în afară de un scurt meci cu Lex Fridman astăzi. Deși cred că este foarte puțin probabil, având în vedere diferența noastră de mărime, poate că sunteți un Bruce Lee al zilelor noastre și veți câștiga cumva”.

Elon Musk, în vârstă de 52 de ani, și Mark Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, sunt doi dintre cei mai mediatizați miliardari din domeniul tehnologiei din lume.

Citește și: