• Lisa-Marie Presley și Michael Jackson pot părea un cuplu improbabil – și chiar mai neașteptat este faptul că Donald Trump a avut un rol în căsătoria lor.
  • În ciuda gesturilor și a numeroaselor lor apariții publice, s-a speculat pe seama faptului dacă făceau sau nu sex.
  • Povestea lor de dragoste a durat doar un an, iar cuplul s-a despărțit în decembrie 1995.

Lisa-Marie Presley și Michael Jackson pot părea un cuplu improbabil – și chiar mai neașteptat este faptul că Donald Trump a avut un rol în căsătoria lor. Perechea s-a întâlnit pentru prima dată când Lisa Marie, fană a lui Jackson, avea doar șapte ani, când tatăl Elvis a dus-o în culise pentru a-l cunoaște pe Michael, în vârstă de 16 ani. Se spune că Lisa și Michael au păstrat legătura după prima lor întâlnire, dar și-au reluat complet prietenia în 1992, după ce s-au întâlnit din nou în Los Angeles.

Au început să vorbească la telefon – și în timpul uneia dintre aceste convorbiri Michael ar fi cerut-o în căsătorie pe fiica lui Elvis, în ciuda faptului că aceasta era căsătorită cu chitaristul rock and roll Danny Keough. Lisa Marie a intentat un divorț rapid și doar 20 de zile mai târziu a fugit cu Regele muzicii pop în Republica Dominicană în 1994, dar Trump susține că a petrecut ceva timp cu el în vacanță înainte de a se căsători.

Spre sfârșitul anului 1993, cuplul ar fi stat la proprietatea sa Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida – și este posibil ca Jackson să fi cerut-o în căsătorie la scurt timp după aceea. Trump a susținut că aveau dormitoare separate, dar că „se țineau de mână și vorbeau până la orele dimineții”.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

De asemenea, s-au întors la Mar-a-Lago ca parte a lunii de miere – iar Trump spune că au petrecut șapte nopți închiși într-un apartament de lux. În timp ce era intervievat în cadrul unei conferințe republicane CNN din Carolina de Sud, în februarie 2016, Trump a declarat: „L-am cunoscut foarte bine pe Michael Jackson. A locuit în Trump Tower pentru o perioadă lungă de timp și se ducea la Mar-a-Lago. De fapt, s-a căsătorit – știți, cu Lisa Marie Presley – și a avut o petrecere mare la Mar-a-Lago. A fost acolo o săptămână cu ea și nu a mai coborât, așa că nu știu ce se întâmpla, dar se înțelegeau bine. Oamenii spun că nu se înțelegeau, dar lăsați-mă să vă spun că au stat acolo o săptămână și nu au coborât deloc.”

Cuplul a petrecut, de asemenea, ceva timp la Trump Tower în vara anului 1994, unde locuia Jackson. O sursă a declarat pentru New York Post în 1994: „Se țineau de mână, se sărutau și se îmbrățișau, se uitau unul în ochii celuilalt și priveau stelele împreună”.

În ciuda gesturilor și a numeroaselor lor apariții publice, s-a speculat pe seama faptului dacă făceau sau nu sex. Întrebată în timpul unui interviu ciudat din 1995 cu Diane Sawyer pe această temă, Lisa a spus: „Facem sex?” Apoi, atât ea cât și Michael au exclamat: „Da! Da! Da!”

Doar o lună mai târziu, Michael părea să încerce să facă o demonstrație cu un videoclip picant pentru piesa You Are Not Alone, care îi arăta pe el și pe Lisa zvârcolindu-se pe podea, goi, într-un templu din deșert. Povestea lor de dragoste a durat doar un an, iar cuplul s-a despărțit în decembrie 1995, Lisa depunând cererea de divorț o lună mai târziu, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Câțiva ani mai târziu, Lisa a numit căsătoria cu Michael drept „cea mai mare greșeală din viața ei”. Într-un interviu pentru Marie Claire, ea a spus: „Cea mai mare greșeală a mea? Să vedem. Cum pot să mă exprim? Um. Ei bine. Părăsirea primei mele căsnicii, pentru persoana pentru care am părăsit-o, a fost probabil cea mai mare greșeală a vieții mele.”

Cei doi au rămas prieteni, cuplul încercând să se împace până la sfârșitul anilor ’90. Trump era deosebit de apropiat de Jackson – iar cântărețul venea la el și se juca jocuri video, deoarece era vecin cu familia. În cartea sa „Triggered: How The Left Thrives On Hate And Wants To Silence Us”, Trump Jr. a spus: „Într-o zi, în camera lui Eric (fiul mijlociu al lui Donald), tatăl meu a văzut cât de mult îi plăcea lui Michael să se joace cu noi Teenage Mutant Ninja Turtles pe Nintendo și i-a spus că poate lua jocul acasă. Jocul meu! Până în ziua de azi, Eric spune că era jocul lui pentru că era în camera lui, dar eu știu al cui era. Lucrasem la o slujbă de vară ca să-l plătesc! Și iată-l pe Michael Jackson, probabil miliardar în acel moment, și l-a luat!”

Michael, după cum explică Donald Jr, venea la noi și se juca jocuri video, deoarece era vecin cu familia Trump în New York. Trump a vorbit și despre cum a cunoscut „adevărata poveste” a lui Jackson, susținând că, cântărețul a murit după ce și-a pierdut toată stima de sine din cauza unei „operații foarte, foarte, foarte proaste”.

El a adăugat: „Michael Jackson a fost de fapt un prieten foarte bun al meu. Știți, când a murit, oamenii veneau și vorbeau despre el – oameni care nu-l cunoșteau foarte bine”. Trump a continuat: „Pentru că foarte puțini oameni au ajuns să-l cunoască pe Michael Jackson, dar era un tip incredibil de talentat dar și-a pierdut încrederea în el. Și-a pierdut toată încrederea. Sincer, din cauza unei operații proaste, proaste, proaste. Și când îți pierzi încrederea în ceva, îți poți pierde chiar și talentul.”