• Matt Damon a reaprins dușmănia” pe care o are de ani de zile cu Jimmy Kimmel.
  • Când Jimmy a fost întrebat dacă el și Matt ar putea să se împrietenească în emisiunea sa nocturnă, el a spus că nu se va întâmpla asta.
  • Matt chiar i-a dat o palmă pe nas lui Jimmy la un moment dat, iar când au pozat normal pentru o fotografie, cei doi au părut a fi duri.

Matt Damon a profitat de ocazia de luni pentru a reaprinde dușmănia” pe care o are de ani de zile cu Jimmy Kimmel, în mod ironic. Cei doi par că se urăsc încă din 2006, când Jimmy a făcut o glumă care îl viza pe Matt.

În cadrul emisiunii sale nocturne, Jimmy Kimmel Live!, gazda a înceaput segmentul de încheiere a emisiunii spunând că a încercat să-l invite pe Matt Damon ca oaspete special, dar că, din păcate, nu mai rămâne timp.

Apoi, în 2008, Matt a jucat într-un videoclip cu prietena lui Jimmy de la acea vreme, Sarah Silverman, care a cântat un cântec intitulat I’m F***ing Matt Damon”.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

Săptămâna aceasta, Matt a fost întrebat de Entertainment Tonight dacă se va împăca vreodată cu Jimmy și a răspuns: Nu, nu, este un nenorocit. De ce aș face asta vreodată?”.

Interviul a avut loc la premiera pe covorul roșu a noului film al lui Matt, Air, la care, întâmplător, a participat și Jimmy. Matt l-a atacat pe Jimmy, declarând: Este o ființă umană teribilă. Este un om rău în mod demonstrabil”.

Într-o revenire la vechea glumă a lui Jimmy, Matt s-a întors, l-a zărit pe acesta pe covorul roșu și a strigat: Hei! Mi-ar plăcea să fac o poză cu tine, dar nu mai avem timp!”, scrie Daily Mail.

Matt se află în prezent în mijlocul unei campanii publicitare pentru Air, care îl reunește cu vechiul său colaborator Ben Affleck, regizorul și unul dintre protagoniștii filmului. Cu toate acestea, când Jimmy a fost întrebat dacă el și Matt ar putea să se împrietenească în emisiunea sa nocturnă, el a fost categoric în răspunsul său.

Pur și simplu nu-mi pot imagina că se va întâmpla”, a spus el.

Când Jimmy și Matt s-au aflat față în față la premiera de marți, s-au agresat jucăuș în fața camerelor de filmat pentru a demonstra presupusa lor dușmănie. Matt chiar i-a dat o palmă pe nas lui Jimmy la un moment dat, iar când au pozat normal pentru o fotografie, au părut a fi duri.

Air, care aruncă în aer povestea din spatele parteneriatului dintre Michael Jordan și Nike, va fi lansat miercurea viitoare pe scară largă.

Ben conduce distribuția filmului în rolul co-fondatorului Nike, Phil Knight, alături de vechiul său prieten și colaborator Matt Damon în rolul lui Sonny Vaccaro, vânzătorul de pantofi care și-a făcut o misiune din a-l recruta pe Michael Jordan, pe atunci debutant.

Duo-ul dinamic, care a devenit celebru împreună ca staruri și co-scenariști ai filmului Good Will Hunting, face parte dintr-o nouă distribuție strălucitoare, care îi include pe Jason Bateman și Viola Davis.

Citește și: