• Koma s-a dat drept Paltrow pentru a răspunde la o glumă de pe Twitter.
  • Glumea care circula pe rețeaua de socializare era referitoare la procesul recent al lui Paltrow.
  • Matthew Koma este cunoscut pentru glumele și farsele pe care le face.

Soțul lui Hilary Duff, producătorul muzical Matthew Koma, a fost suspendat definitiv de pe platforma de socializare, marți, după ce și-a însușit identitatea unei alte vedete.

Koma, în vârstă de 35 de ani, și-a schimbat numele de utilizator pe Twitter cu numele lui Gwyneth Paltrow. El a răspuns la o postare despre procesul ei privind accidentul de schi, care s-a încheiat săptămâna trecută. Tweet-ul conținea o fotografie a lui Paltrow care părăsește instanța și își ia la revedere de la Terry Sanderson.

Autorul original al Tweet-ului, cu un nume de utilizator la fel de înșelător, a scris: „Îmi iau dolarul acum”. Mesajul face referire la singurul dolar acordat lui Paltrow după câștigarea cazului. Koma, al cărui cont a fost verificat anterior, a scris înapoi ca Paltrow: „Si eu, frate”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Ce consecințe trebuie să suporte Koma soțul lui Hilary Duff

Politica legată de identități înșelătoare și false a Twitter afirmă: „Deși nu ți se cere să afișezi numele sau imaginea reală pe profilul tău, contul tău nu ar trebui să se implice în uzurparea identității sau să se prezinte ca cineva care nu există pentru a-i înșela pe alții”.

Koma a distribuit o captură de ecran a mesajului primit de la Twitter, alertând fanii că a fost suspendat. „La revedere Twitter: troll-ul a meritat”, a scris el.

Se știe că Matthew Koma face farse celebrităților pe rețelele de socializare, ajungând astfel în cultura populară sau controverse, scrie Fox News.

În timp ce apărea la „The Kelly Clarkson Show” la începutul acestui an, Duff a spus despre soțul ei: „Este un farsor foarte grozav. Și, sincer, unele dintre postările de pe Instagram – dacă nu îl urmărești pe Instagram, te va face să râzi.”

„Uneori, lucrurile pe care le face sunt atât de ciudate încât nu le înțeleg. Eu sunt de genul „Nu m-am prins”, iar apoi pe celelalte sunt, de genul „Am murit de râs. Ce se întâmplă?'”