• Tânăra de 18 ani a spus că mama ei părea să sufere după coliziune.
  • Terry Sanderson a dat-o în judecată pe Paltrow, susținând că aceasta s-a izbit de el.
  • Paltrow și cei doi copii ai săi se aflau la schi împreună cu actualul ei soț, Brad Falchuck.

Fiica lui Gwyneth Paltrow a declarat că mama ei era „vizibil supărată” după o coliziune din 2016 cu un alt schior, care spune că incidentul i-a provocat răni care i-au schimbat viața, scris BBC. În procesul actriței de la Hollywood a avut loc și mărturia sub jurământ a lui Apple Martin despre accidentul petrecut pe o pârtie pentru începători din stațiunea Deer Valley din Utah. Tânăra de 18 ani a spus că mama ei părea să sufere după coliziune.

Terry Sanderson a dat-o în judecată pe Paltrow, susținând că aceasta s-a izbit de el. Medicul oftalmolog pensionar – care spune că incidentul l-a lăsat cu leziuni cerebrale și coaste rupte – cere daune de 300.000 de dolari. Paltrow, în schimb, a contraatacat pentru 1 dolar, plus cheltuieli de judecată.

Apple și fratele ei, Moses Martin, în vârstă de 16 ani, erau așteptați să depună mărturie marți. Restricțiile de timp impuse de judecător au făcut să fie citite în instanță transcrierile depozițiilor lor anterioare.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Niciunul dintre adolescenți – copiii lui Paltrow cu fostul ei soț, Chris Martin – nu a fost martor la accident. dar au spus în mărturia lor sub jurământ că mama lor le-a spus imediat după aceea că un schior a lovit-o și a doborât-o în stațiunea de lux. Apple, care și-a amintit că avea 11 sau 12 ani la momentul incidentului, a declarat: „Era vizibil supărată. Nu am văzut-o niciodată așa. Ar fi fost zdruncinată așa, avea un fel de durere.”

Paltrow și cei doi copii ai săi se aflau la schi împreună cu actualul ei soț, Brad Falchuck, și cei doi copii ai acestuia, când s-a produs accidentul. Falchuck a declarat deja că nu este martor ocular și nu este clar dacă va fi chemat să depună mărturie. Două dintre fiicele lui Sanderson au depus mărturie în instanță. Polly Sanderson-Grasham și Shae Herath au declarat săptămâna trecută că tatăl lor s-a schimbat semnificativ după accident.

Citește și: