• Maybe I Do este primul film al lui Richard Gere din 2017 încoace.
  • Actorul vorbește despre cum a acceptat un nou rol alături de Susan Sarandon, William H Macy și Diane Keaton – și de Emma, nepoata Juliei Roberts.
  • În loc să lucreze, Gere a petrecut izolarea și perioada de după aceea cu soția și copiii săi, așteptând ocazia potrivită care să-l atragă înapoi la actorie.

Acesta este primul interviu pe care îl dau pentru acest film, așa că este complet proaspăt – de aici încolo, voi fi spus totul.” Așa a început Richard Gere discuția sa despre cel mai recent film al său, Maybe I Do, pentru Sky News. Actorul nu a mai făcut un film din 2017 și a vorbit despre decizia luată de a se întoarce pe platourile de filmare.

Ori de câte ori încep un proiect, mă cam întreb dacă știu ce fac”, a recunoscut Gere. Și după trei ani în care nu am făcut un film sau nu am lucrat în teatru, cred că am avut acest sentiment de: Știu cum să fac asta? Am știut vreodată cum să fac asta?. Dar cred că este ca mersul pe bicicletă – îți amintești destul de bine cum să o faci.” Pauza pe care și-a luat-o Gere s-a datorat în mare parte pandemiei.

Actorul a găsit o cale de întoarcere

În loc să lucreze, Gere a petrecut izolarea și perioada de după aceea cu soția și copiii săi, așteptând ocazia potrivită care să-l atragă înapoi la actorie. Pur și simplu am stat acasă cu familia mea… Adică, protocoalele pentru a face filme în acea perioadă erau atât de descurajatoare încât nu prea am vrut să trec prin ele”, a spus el.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Așa că m-am relaxat puțin și a venit scenariul – Michael Jacobs, un tip foarte drăguț, a scris acest scenariu amuzant. M-am gândit că aceasta este o modalitate de a mă întoarce în lumea muncii cu ceva adult, dar distractiv, cu actori pe care îi cunoșteam și cu care lucrasem înainte și în care aveam încredere.”

Filmul se numește Maybe I Do și este despre un cuplu care se gândește să se căsătorească și care își adună părinții, doar pentru a descoperi că deja se cunosc bine. Fiica sa este interpretată de Emma Roberts – nepoata Juliei Roberts, cu care Gere a făcut echipă atât pentru Pretty Woman, cât și pentru Runaway Bride. Oh, a fost amuzant”, a spus el despre lucrul cu Emma.

Am uitat chiar și filmele – ea îmi știa filmele mai bine decât mine, cele pe care le făcusem cu Julia. Și a existat o anumită ironie în asta”.

Citește și: