„Maybe I Do”, primul film al lui Richard Gere după o pauză de șase ani. Actorul își recunoaște temerile legate de revenirea pe platourile de filmare

Acesta este primul interviu pe care îl dau pentru acest film, așa că este complet proaspăt – de aici încolo, voi fi spus totul.” Așa a început Richard Gere discuția sa despre cel mai recent film al său, Maybe I Do, pentru Sky News. Actorul nu a mai făcut un film din 2017 și a vorbit despre decizia luată de a se întoarce pe platourile de filmare.

Ori de câte ori încep un proiect, mă cam întreb dacă știu ce fac”, a recunoscut Gere. Și după trei ani în care nu am făcut un film sau nu am lucrat în teatru, cred că am avut acest sentiment de: Știu cum să fac asta? Am știut vreodată cum să fac asta?. Dar cred că este ca mersul pe bicicletă – îți amintești destul de bine cum să o faci.” Pauza pe care și-a luat-o Gere s-a datorat în mare parte pandemiei.

Actorul a găsit o cale de întoarcere

În loc să lucreze, Gere a petrecut izolarea și perioada de după aceea cu soția și copiii săi, așteptând ocazia potrivită care să-l atragă înapoi la actorie. Pur și simplu am stat acasă cu familia mea… Adică, protocoalele pentru a face filme în acea perioadă erau atât de descurajatoare încât nu prea am vrut să trec prin ele”, a spus el.

Așa că m-am relaxat puțin și a venit scenariul – Michael Jacobs, un tip foarte drăguț, a scris acest scenariu amuzant. M-am gândit că aceasta este o modalitate de a mă întoarce în lumea muncii cu ceva adult, dar distractiv, cu actori pe care îi cunoșteam și cu care lucrasem înainte și în care aveam încredere.”

Filmul se numește Maybe I Do și este despre un cuplu care se gândește să se căsătorească și care își adună părinții, doar pentru a descoperi că deja se cunosc bine. Fiica sa este interpretată de Emma Roberts – nepoata Juliei Roberts, cu care Gere a făcut echipă atât pentru Pretty Woman, cât și pentru Runaway Bride. Oh, a fost amuzant”, a spus el despre lucrul cu Emma.

Am uitat chiar și filmele – ea îmi știa filmele mai bine decât mine, cele pe care le făcusem cu Julia. Și a existat o anumită ironie în asta”.

Citește și:

Exit mobile version