• Actorul a suferit un anevrism în locuința sa din Los Angeles, sâmbătă, 18 februarie, și se află în stare critică la terapie intensivă.
  • Sizemore s-a luptat cu dependența de droguri în timpul carierei sale de actor.
  • El a fost arestat de mai multe ori pentru conducere sub influența alcoolului și posesie de droguri.

Medicii au spus că nu mai există nicio speranță” pentru actorul Tom Sizemore și au recomandat familiei sale să ia o decizie privind sfârșitul vieții, a declarat managerul său.

În vârstă de 61 de ani se află la terapie intensivă, în stare critică, de când a suferit un anevrism cerebral sâmbătă, 18 februarie, în jurul orei 2 dimineața, în timp ce se afla în locuința sa din Los Angeles. Se pare că se află în comă.

Sizemore este cunoscut mai ales pentru rolurile sale de sergent alături de Tom Hanks în filmul epic al celui de-al Doilea Război Mondial Saving Private Ryan”, din 1998, și de comandant al unui batalion de ranger din armată în filmul Black Hawk Down”, din 2001. Filmul a câștigat cinci premii Oscar.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

A apărut, de asemenea, în Strange Days, precum și în drama polițistă Heat din 1995, și a fost nominalizat la Globul de Aur în 2000 pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din Witness Protection.

Managerul său, Charles Lago, a spus într-o declarație: Astăzi, medicii au informat familia sa că nu mai există nicio speranță și au recomandat [o] decizie de sfârșit de viață. Familia decide acum asupra problemelor legate de sfârșitul vieții și o declarație suplimentară va fi emisă miercuri.”

Luni, el a declarat că familia lui Sizemore a cerut intimitate, adăugând: Ei doresc să mulțumească tuturor pentru sutele de mesaje de susținere, și rugăciunile care au fost primite.

Sizemore s-a luptat cu dependența de droguri în timpul carierei sale de actor, fiind arestat de mai multe ori pentru conducere sub influența alcoolului și posesie de droguri.

În 2003, el a fost condamnat pentru violență domestică împotriva iubitei sale Heidi Fleiss, iar trei ani mai târziu a pledat că nu contestă faptul că a folosit metamfetamină în fața unui motel.