• Megan Fox și logodnicul ei, Machine Gun Kelly, au făcut totul pentru o petrecere de Halloween la Hollywood.
  • Cei doi s-au costumat în cuplul iconic al anilor ’90 Pamela Anderson și rockerul Tommy Lee.
  • Megan și MGK păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, la nouă luni de la logodnă, după ce MGK i-a cerut mâna în timpul unei vacanțe romantice în Puerto Rico,

Megan Fox este ea însăși un fel de pin-up, dar transformarea ei ireală în Pamela Anderson, o femeie din anii ’90, trebuie văzută pentru a fi crezută.

Tânăra de 36 de ani a participat la Casamigos Halloween Party Returns din Beverly Hills împreună cu logodnicul ei Machine Gun Kelly, care i-a coordonat ținuta, el fiind îmbrăcat ca rockerul de la Motley Crue, Tommy Lee, fostul soț al Pamelei.

Megan, mamă a trei copii, a arătat incredibil, deoarece și-a strecurat silueta zveltă într-o minivestire din latex roz și burgundy, care a expus o mulțime de decolteuri, în timp ce făcea pufuleți și poza pentru camerele de luat vederi, în timp ce stătea în echilibru pe tocuri din perspex.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ea a purtat o perucă blondă peroxidică și a purtat un stil glam în stilul anilor ’90, cu farduri de ochi de culoare înghețată, gene fluturânde și mult creion de buze, arătând în mod ciudat ca vedeta Baywatch Pamela.

Machine Gun Kelly, al cărui nume real este Colson Baker, cu părul negru, a jucat rolul lui Tommy într-o pereche de pantaloni de piele, cizme de luptă și o vestă albă, arătându-și numeroasele tatuaje și fumând o țigară. Megan și MGK păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, la nouă luni de la logodnă, după ce MGK i-a cerut mâna în timpul unei vacanțe romantice în Puerto Rico, sub același copac în care s-au îndrăgostit.

Îmbrăcarea ca Pamela Anderson a fost o alegere populară pentru multe celebrități în acest Halloween, Jesy Nelson de la Little Mix și vedeta de la Selling Sunset, Emma Hernan, au făcut și ele cele mai bune imitații ale lui Pammy.