• Ducesa de Sussex a confirmat o dată pentru podcast.
  • Ducele și ducesa de Sussex au petrecut o perioadă îndelungată departe de Archie și Lilibet în urma decesului reginei, pe 8 septembrie.
  • De la lansarea sa, ducesa a vorbit deja cu persoane precum Serena Williams și Mariah Carey. V

Meghan Markle și Prințul Harry au profitat din plin de timpul prețios petrecut cu famili lor de când s-au întors în Montecito. Ducele și ducesa de Sussex au petrecut o perioadă îndelungată departe de Archie și Lilibet în urma decesului reginei, pe 8 septembrie.

Ei au rămas în Marea Britanie până după funeraliile de stat ale defunctei monarhe, pe 19 septembrie, revenind în State două zile mai târziu. Și, acum că perioada oficială de doliu s-a încheiat, se pare că cei doi se pregătesc să se întoarcă la muncă.

Un nou mesaj a fost distribuit pe pagina Spotify a trupei Archetypes, care confirmă: Episoadele programate în mod regulat vor fi reluate marți, 4 octombrie”. IMeghan a sugerat conținutul viitorului episod în timpul discuției sale cu scriitoarea Mindy Kaling, care a fost publicată cu doar două zile înainte de moartea reginei.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

În segmentele de încheiere ale episodului, Meghan a spus: Abia aștept să discutăm din nou data viitoare, când vom fi puțin mai specifici și ne vom scufunda în lumea complicată a troparului cunoscut sub numele de doamna dragon”.

În episod apar comedianta Margaret Cho și prezentatoarea TV Lisa Ling. De la lansarea sa, ducesa a vorbit deja cu persoane precum Serena Williams și Mariah Carey. V