• Reacția sfâșietoare a Reginei la vestea că prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale a fost dezvăluită, potrivit unei noi surse.
  • Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că își vor părăsi rolul de membri ai familiei regale în activitate la începutul anului 2020 – o sursă apropiată Majestății Sale susținând că aceasta a fost rănită de această decizie.
  • Cuplului i s-a permis să părăsească firma, dar nu și-a putut folosi titlurile de Alteță Regală în încercarea de a deveni independent din punct de vedere financiar.

Reacția sfâșietoare a Reginei la vestea că prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale a fost dezvăluită, potrivit unei noi surse. Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că își vor părăsi rolul de membri ai familiei regale în activitate la începutul anului 2020 – o sursă apropiată Majestății Sale susținând că aceasta a fost rănită de această decizie.

Cuplului i s-a permis să părăsească firma, dar nu și-a putut folosi titlurile de Alteță Regală în încercarea de a deveni independent din punct de vedere financiar.

La momentul respectiv, Regina le-a mulțumit cuplului pentru munca lor dedicată”, adăugând: Întreaga mea familie speră ca acordul de astăzi să le permită să înceapă să-și construiască o nouă viață fericită și liniștită”.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Cu toate acestea, presupusele adevărate sentimente ale monarhului au fost dezvăluite într-o nouă carte intitulată The Royals, scrisă de Katie Nicholl.

Un fragment publicat în Vanity Fair susține că regretata Regină Elisabeta a II-a i-a mărturisit unei prietene apropiate că a fost devastată de această decizie. Sursa a declarat: Am auzit că a fost foarte rănită și mi-a spus: „Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă mai gândesc la asta.”

Aceasta continuă să afirme că monarhul în vârstă de 96 de ani și-a văzut foarte puțin din strănepoții ei Archie și Lilibet. Aceasta vine după ce prințul Harry și Meghan au fost alături de familie la funeraliile Reginei.

Sursa a adăugat că Regele Charles al III-lea este rănit și dezamăgit, dar a spus întotdeauna că dragostea lui pentru Harry este necondiționată”.

Aceștia continuă spunând că Majestatea Sa vrea să aibă un rol activ ca bunic pentru Archie și Lilibet. Ducele și ducesa de Sussex sunt așteptați să zboare înapoi în SUA în curând.

Ei se aflau într-un turneu caritabil în Marea Britanie și Europa atunci când Regina s-a stins din viață. Prințul Harry s-a grăbit să ajungă la Balmoral, însă Regina deja murise.

Și-au prelungit șederea în Marea Britanie pentru înmormântare și au fost văzuți plimbându-se cu Prințul și Prințesa de Wales în timp ce salutau persoanele în doliu în fața Castelului Windsor.

Harry a primit permisiunea de a purta uniforma militară pentru un omagiu special adus bunicii sale în weekend, dar a purtat un costum obișnuit de doliu pentru ambele slujbe de luni. Tot luni, el a mers în spatele sicriului Reginei alături de fratele și tatăl său. În timpul slujbei emoționante de la Westminster Abbey, Meghan a fost văzută vărsând lacrimi pentru Regină.