Meghan Markle critică „toxicitatea aparent nesfârșită” din online: „Ne-am uitat umanitatea” pe rețelele de socializare

Ducesa de Sussex a criticat toxicitatea aparent nesfârșită” a rețelelor de socializare, dezvăluind că a fost ținta intimidărilor și abuzurilor” în timp ce era însărcinată cu Archie și Lilibet, scrie BBC. Meghan a fost vorbitorul principal al unui panel de profil înalt care a marcat Ziua Internațională a Femeii în cadrul festivalului anual SXSW din Austin, Texas.

Ea a spus că acum se ține la distanță de astfel de comentarii pentru bunăstarea ei. Prințul Harry se afla în primul rând al publicului care urmărea evenimentul.

Meghan a spus că oamenii au uitat de umanitatea noastră” în anumite părți ale sferei media și digitale. Cea mai mare parte a hărțuirii și a abuzurilor cu care mă confruntam pe rețelele sociale și online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie și cu Lili”, a explicat ea.

Te gândești la asta și îți dai seama cu adevărat de ce oamenii ar fi atât de plini de ură – nu este pisăloagă, este crudă”. Evenimentul a fost intitulat Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On And Off The Screen.

Fosta actriță a discutat, de asemenea, despre subiecte care variază de la importanța reprezentării diverse până la portretizarea maternității în film și divertisment. Meghan a spus că i se pare deranjant” faptul că femeile aruncă” ură una împotriva celeilalte pe internet, adăugând: Nu pot să înțeleg asta”.

Dacă citești ceva îngrozitor despre o femeie, de ce îl împărtășești cu prietenii tăi?”, a întrebat ea. Dacă ar fi fost vorba de prietena ta, de mama sau de fiica ta, nu ai fi făcut-o.

Cred că aceasta este piesa care este atât de pierdută acum (cu) ceea ce se întâmplă în spațiul digital și în anumite secțiuni ale mass-media – am uitat de umanitatea noastră și asta trebuie să se schimbe.”

Citește și

Exit mobile version