• Ducesa Meghan pune pe pauză podcastul Spotify în timpul doliului pentru Regina Elisabeta.
  • Prinţul Harry i-a adus un omagiu extrem de personal bunicii sale, regretata regină Elisabeta a II-a, subliniind cât de mult preţuieşte timpul pe care l-a petrecut alături de aceasta.
  • Podcast-ul lui Meghan, ,,Archetypes„, şi i-a avut printre invitaţi pe Mariah Carey şi pe Serena Williams, se concentrează asupra ,,etichetelor care le îngrădesc pe femei” , conform Spotify.

Meghan, ducesă de Sussex, a întrerupt difuzarea unor noi episoade din podcastul său de pe Spotify pe perioada doliului în memoria reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, potrivit unei alerte afişate luni de platforma de streaming muzical, potrivit Metro.co.uk.

La începutul aceleiaşi zile, soţul lui Meghan, prinţul Harry, i-a adus un omagiu extrem de personal bunicii sale, regretata regină Elisabeta a II-a, subliniind cât de mult preţuieşte timpul pe care l-a petrecut alături de aceasta şi cum îl va onora pe tatăl său în calitate de nou rege.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în 2020, înstrăinându-se de atunci de familie şi aducând critici stridente la adresa Palatului Buckingham şi a modului în care au fost trataţi.

Recomandări

MUSK ÎI FACE CONCURENȚĂ LUI CHATGPT
TU ȘTII CE FACE COPILUL TĂU PE INTERNET?
DNA ÎL AUDIAZĂ PE WANG YAN
CUM FACI BUCUREȘTI VERDE?
CE AMENINȚĂ REALEGEREA URSULEI?
ROMANIA CHELTUIE 7 MLD LEI PE ARME

Podcastul lui Meghan, întrerupt în perioada de doliu pentru regină

Cu toate acestea, cuplul şi-a făcut pe neaşteptate apariţia alături de prinţul William, moştenitorul tronului, şi soţia acestuia, Kate, la o plimbare în preajma Castelului Windsor, sâmbătă, ceea ce ar indica posibilitatea unei apropieri între fraţi.

Podcast-ul lui Meghan, care se intitulează ,,Archetypes” şi i-a avut printre invitaţi pe cântăreaţa americană Mariah Carey şi pe jucătoarea de tenis Serena Williams, se concentrează asupra ,,etichetelor care le îngrădesc pe femei” , conform descrierii de pe Spotify.

Ducesa de Sussex, cunoscută înainte drept Meghan Markle, a jucat în serialul de televiziune ,,Suits” înainte de căsătoria sa cu Harry.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în California unde trăiesc alături de cei doi copii ai lor, se aflau în Europa pentru a participa la o serie de evenimente caritabile atunci când regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.