• Ducele și ducesa de Sussex vor primi un premiu la New York pentru activitatea lor în domeniul justiției rasiale și al sănătății mintale.
  • Premiile, care vor fi MC-editate de Alec Baldwin, îl vor onora, de asemenea, pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premiul Ripple of Hope.
  • Jucătorul NBA și activistul pentru drepturile civile Bill Russell, care a murit în 2022, va fi, de asemenea, recunoscut cu un premiu postum.

Prințul Harry și Meghan Markle au dominat covorul roșu la Gala anuală Ripple of Hope, marți seară, cu doar două zile înainte de premiera oficială pe Netflix a mult-așteptatului lor serial documentar, Harry & Meghan.

Ducele și ducesa de Sussex sunt laureații premiului „Ripple of Hope” Robert F. Kennedy din 2022.
Kerry Kennedy, președinta Robert F Kennedy Human Rights, o organizație non-profit care poartă numele tatălui său decedat și care îi onorează pe cei doi, a vorbit despre motivul pentru care soții Sussex sunt premiați într-un comunicat de presă trimis înainte de eveniment.

„Cuplul s-a remarcat întotdeauna prin dorința lor de a vorbi și de a schimba povestea justiției rasiale și a sănătății mintale în întreaga lume”, a declarat Kennedy într-un comunicat trimis prin e-mail. „Ei întruchipează tipul de curaj moral pe care tatăl meu l-a numit odată singura calitate esențială, vitală pentru cei care caută să schimbe o lume care cedează cel mai dureros la schimbare.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Premiile, care vor fi MC-editate de Alec Baldwin, îl vor onora, de asemenea, pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu premiul Ripple of Hope. Jucătorul NBA și activistul pentru drepturile civile Bill Russell, care a murit în 2022, va fi, de asemenea, recunoscut cu un premiu postum. Luna trecută, Kennedy a făcut mai multă lumină cu privire la onoarea cuplului într-un interviu exclusiv acordat site-ului spaniol El Confidencial.

Ea a declarat revistei, prin intermediul unei versiuni traduse a articolului, că Meghan și Harry „au mers la cea mai veche instituție din istoria Regatului Unit și le-a spus ce fac greșit, că nu pot avea rasism structural în cadrul instituției; că nu pot menține o neînțelegere despre sănătatea mintală”, făcând referire la afirmația cuplului privind rasismul în cadrul familiei regale și lipsa de ajutor atunci când Ducesa de Sussex a declarat că se confruntă cu ideații suicidare.

„Ei știau că dacă ar fi făcut acest lucru ar fi avut consecințe, că ar fi fost ostracizați, că și-ar fi pierdut familia, poziția în cadrul acestei structuri și că oamenii îi vor învinovăți pentru asta”, a continuat Kennedy.