• Ashleigh a explicat că a fost crescută de bunicii ei și că nu și-a mai văzut mama Samantha de la vârsta de 6 ani.
  • Ashleigh a spus că a încetat să mai vorbească cu Samantha după ce a apărut vestea despre relația lui Meghan cu Harry.
  • Ashleigh spune că relația lor a început cu aceste e-mailuri lungi pe care și le trimiteau una alteia. Și apoi mesaje și apeluri.

Nepoata lui Meghan Markle, Ashleigh Hale, apare în noua serie-document de la Netflix, Harry & Meghan, iar noi putem vedea mai îndeaproape relația lor de-a lungul anilor. Pentru cei care nu știu, Ashleigh este fiica biologică a surorii vitrege a lui Meghan, Samantha Markle.

În docu-serie, Ashleigh a explicat că a fost crescută de bunicii ei și că nu și-a mai văzut mama Samantha de la vârsta de 6 ani, până când au reluat legătura în 2007. Când Meghan a aflat că sora ei vitregă a reluat legătura cu fiica ei, a luat legătura cu nepoata ei și a format o relație cu ea.

Ashleigh spune că relația lor a început cu aceste e-mailuri lungi pe care și le trimiteau una alteia. Și apoi mesaje și apeluri. După un timp, cred că vorbeam, la un anumit nivel, mai multe zile pe săptămână”.
Meghan și Ashleigh au mers chiar și în excursii împreună, inclusiv una la New Orleans.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Ne-am plimbat, am ascultat muzică live bună, am mâncat mult prea multă mâncare și am băut mult prea multe băuturi”, a spus Ashleigh. Am fost doar noi două, ceea ce cred că a fost cu adevărat special. Cred că ea își asumă multe roluri pentru mine. Există un fel de element de soră. Există ceva matern. Ea este cea mai bună prietenă. Este, știi tu, un fel de toate lucrurile.”

Meghan a spus: Mi-am dorit o soră, iar ea a fost ca o soră mai mică.” Ea a adăugat că, după ce a început să se întâlnească cu Prințul Harry, Ash a fost pusă la grea încercare de către mass-media, doar prin asociere și nu am vrut ca viața ei să fie afectată de toată acea dramă”.

Ashleigh a spus că a încetat să mai vorbească cu Samantha după ce a apărut vestea despre relația lui Meghan cu Harry. După ce au apărut primele vești, Samantha a început destul de repede să exprime multe cuvinte de furie despre Meg la adresa mea. Ceea ce mi s-a comunicat a fost poate niște resentimente”, a spus ea.

Și mi s-a părut că, indiferent ce aș fi spus, perspectiva ei nu s-a schimbat și părea să devină din ce în ce mai furioasă și mai mare, iar noi am încetat să mai vorbim. Cu unii oameni pur și simplu nu poți să te înțelegi”. Cu toată drama care se întâmpla cu Samantha, Meghan a fost sfătuită să nu o invite pe Ashleigh la nuntă.