• Expertul regal Kinsey Schofield a luat la GB news pentru a-și împărtăși gândurile despre ultimul trailer Netflix al prințului Harry și Meghan.
  • El a susținut că cuplul încearcă să doboare prințul William și Kate.
  • Trailerul serialului a apărut cu câteva zile înainte de călătoria lui Will și Kate în America.

Expertul regal Kinsey Schofield este convins că prințul Harry și Meghan Markle încearcă să-i doboare pe prințul și prințesa de Wales cu noul lor docu-serial exploziv. Ea a declarat pentru GB news: „Am văzut-o pe Catherine astăzi la Harvard. Adică, a trebuit să o scoată pe femeie din clădire. Ea a vrut să se oprească și să vorbească cu toată lumea și să facă fotografii”.

„Și știți, asta nu înseamnă că nu fuge de problemă și cred că este cu adevărat impresionant, pentru că sunt oameni care încearcă să îi doboare chiar acum, mai exact, pe cei de la Sussex”, a susținut ea.
Kinsey a aplaudat, de asemenea, modul „impecabil” în care foștii membri ai familiei regale, Meghan și Harry, „rămân la subiect”, în urma lansării trailerului lor pe Netflix.

„Modul impecabil în care rămân concentrați și rămân la subiect este cu adevărat admirabil. Știu că, în special în ceea ce privește mass-media de divertisment de aici, din Statele Unite, au vrut cu adevărat să împingă unele dintre aceste scandaluri.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

Trailerul serialului a apărut cu câteva zile înainte de călătoria lui Will și Kate în America, prima apariție de la decesul regretatei regine Elisabeta a II-a. Cuplul regal a petrecut trei zile în Statele Unite și a participat duminică seară la ceremonia de decernare a premiilor Earthshot Prize, care a avut loc la MGM Music Hall din Boston, unde au cântat Billie Eilish, Ellie Goulding și Chloe x Halle, protejații lui Beyoncé.

Kinsey i-a lăudat pe Will și Kate pentru că au dat dovadă de intenții „pure” și de capacitatea lor de a se „ridica deasupra” scandalurilor care au umbrit vizita lor, inclusiv un scandal de rasism în jurul nașei lui William, Lady Hussey, care a demisionat între timp din funcțiile sale regale.