Mel B anunță o nouă reuniune Spice Girls. Și Victoria Beckham s-ar putea alătura, după ce la ultima apariție a trupei a lipsit

spice girls
  • The Spice Girls s-ar putea reuni în curând cu toate cele cinci membre.
  • În timp ce Spice Girls au avut reuniuni recente, Victoria Beckham nu a participat.
  • Ultima dată când toate cele cinci membre ale trupei Spice Girls s-au reunit a fost în 2007.

Spice Girls se vor reuni pentru un proiect special. Îndrăgita formație formată din Mel B, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell și Victoria Beckham pare să se reunească pentru prima dată în ultimii 11 ani, scrie The Independent.

Vestea a fost dezvăluită de Mel B, care nu a oferit detalii precise, dar a spus că un anunț va fi făcut în curând. Într-un interviu acordat publicației The Sun, Mel B a declarat: „Teoria mea este că dacă spun destul de des asta, se va întâmpla. Dar de fapt, planificăm să facem o declarație. ”

„Nu pot spune acum despre ce este vorba, pentru că încă perfecționăm ceea ce vom face împreună, toate cele cinci. Dar va fi ceva ce fanii vor iubi cu adevărat” , a mai adăugat ea.

Victoria Beckam, reuniune cu trupa Spice Girls, după 11 ani

În timp ce Spice Girls au avut reuniuni recente, Victoria Beckham nu a participat. În interviu, Mel B a dezvăluit că toți membrii formației rămân în contact și sunt prieteni, și că Beckham nu a trebuit să fie „convinsă” să facă parte din reuniune:

,,Nu este ca și cum nu ne-am mai vorbit, avem un grup de WhatsApp, dar este vorba doar de momentul potrivit. Ea era foarte ocupată cu linia ei de modă și îl susținea pe David în mișcările lui și în cariera lui, iar, evident, are o mulțime de copii, deci trebuie să găsim momentul potrivit. Am reușit să facem asta, așa că ar trebui să fie un anunț destul de curând. ”

Dacă toți membrii formației s-ar reuni, ar marca prima lor colaborare în ultimii 11 ani, de la spectacolul de închidere al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Citește și

Un bucătar înarmat cu un cuțit a intrat pe proprietatea actorului Benedict Cumberbatch: „Știu că te-ai mutat aici, sper să arzi de viu”

O companie aeriană va cântări pasagerii înainte de îmbarcare. Care este motivul

Grevă în penitenciare. Poliţiştii nu vor intra miercuri în programul de lucru timp de 2-4 ore