• Tată a patru copii, artisul a dezvăluit planurile sale, spunând că a fost aproape de a se gândi că poate trebuie să fie doar tată.
  • În 2016, fiul lui Bublé, Noah, a fost diagnosticat cu cancer.
  • În interviul său, cântărețul a dezvăluit că boala fiului său i-a schimbat „întreaga sa ființă”.

Cântărețul Michael Bublé se gândește să renunțe definitiv la muzică pentru a putea fi părinte cu normă întreagă. Tatăl a patru copii și-a dezvăluit potențialele planuri într-un interviu acordat la Gaby Roslin Podcast. El a dezvăluit: „Sunt aproape de a mă gândi că poate aș putea să mă duc și să fiu tată.

„Am această imagine în cap, cu mine pe un câmp cu copiii mei și copiii lui Ed Sheeran și ne îmbrățișăm, facem picnicuri și ne îmbătăm.

Aceasta nu este prima dată când cântărețul „Haven’t Met You Yet a sugerat că ar putea părăsi muzica. În 2018, el a acordat mai multe interviuri care păreau să indice spre retragere de dragul familiei sale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

El a declarat pentru Daily Mail: „Nu mai am stomac pentru asta. Narcisismul celebrităților. El a continuat spunând că a fost „ultimul său interviu și că „mă retrag, după cum a declarat: „Am făcut recordul perfect și acum pot pleca în vârf.

În 2016, fiul lui Bublé, Noah, a fost diagnosticat cu cancer, ceea ce l-a determinat pe cântăreț să își anuleze viitorul turneu pentru a fi prezent la tratamentul fiului său. De atunci, Noah s-a recuperat complet.

În interviul său, cântărețul a dezvăluit că boala fiului său i-a schimbat „întreaga sa ființă” și i-a schimbat „percepția asupra vieții. El a spus: „Nu am mai avut niciodată un copil: Vrei doar să mori. Nici măcar nu știu cum reușeam să respir. Soția mea era la fel și chiar dacă eu eram cel mai puternic dintre noi doi, nu eram puternic. Soția mea era… Îmi pare rău, nu pot să ajung la finalul frazei.

„Nu știu dacă pot să trec prin această conversație fără să plâng, iar eu nu mi-am pierdut niciodată controlul emoțiilor în public. Bublé a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume și a câștigat numeroase premii, inclusiv patru Grammy.