• Michelle Obama a dezvăluit că „nu l-a putut suporta” pe soțul ei, Barack, când copiii lor erau mici.
  • Fosta Primă Doamnă, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre problemele sale conjugale din perioada în care soțul ei se afla la apogeul carierei sale politice.
  • Barack și Michelle s-au cunoscut într-o firmă de avocatură din Chicago în 1989 și de acolo a început povestea lor de dragoste.

Michelle Obama a dezvăluit că „nu l-a putut suporta” pe soțul ei, Barack, când copiii lor erau mici. Fosta Primă Doamnă, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre problemele sale conjugale din perioada în care soțul ei se afla la apogeul carierei sale politice și a recunoscut că cei doi au avut probleme atunci când amândoi au încercat să avanseze în carieră”, înainte ca Obama să devină președinte al Statelor Unite.

Avocata și scriitoarea – care a fost prima doamnă a Statelor Unite între 2009 și 2017 – a făcut aceste afirmații despre relația ei cu Barack, 61 de ani, în timp ce își promova noua carte „The Light We Carry”. Vorbind pentru Revolt la începutul acestei luni, îndrăgita figură publică a spus că literalmente nu-l suporta” pe soțul ei de mai bine de un deceniu.

„Oamenii cred că sunt urâtă că spun asta: au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soțul. Și ghiciți când s-a întâmplat asta? Când copiii ăia erau mici. Timp de 10 ani, în timp ce încercam să ne construim carierele și ne făceam griji pentru școală și pentru cine face ce și ce, eu eram ca și cum: „Ah, nici măcar nu e vorba de asta. Și ghici ce? Căsătoria nu este 50/50, niciodată. Niciodată. Sunt momente în care eu am 70 de ani și el 30. Sunt momente în care el are 60, 40. Dar ghici ce? Zece ani. Suntem căsătoriți de 30. Prefer să am 10 ani răi decât 30. Oamenii renunță: „Cinci ani, nu mai rezist”, scrie Mirror.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În timpul interviului sincer, Michelle s-a referit și la cele două fiice ale sale, Sasha și Malia, ca fiind „teroriste” când erau mici. Mama a doi copii a declarat: „Erau teroriste. Aveau pretenții. Ele nu vorbesc, nu sunt buni comunicatori, se plâng tot timpul. Ele sunt iraționale. Ele sunt nevoiașe. Și tu le iubești. Așa că nu-i poți învinovăți, nu-i așa? Așa că își îndreaptă furia unul împotriva celuilalt.”

Barack și Michelle s-au cunoscut într-o firmă de avocatură din Chicago în 1989 și de acolo a început povestea lor de dragoste. Trei ani mai târziu, s-au căsătorit în octombrie 1992, în statul în care s-au întâlnit pentru prima dată.