• Vedeta a dezvăluit, ce mese pregătește pentru soțul ei, Ashton Kutcher, și pentru copiii lor – Wyatt, în vârstă de 7 ani, și Dimitri, în vârstă de 5 ani.
  • Mila Kunis a dezvăluit ce îi gătește lui Ashton Kutcher.
  • Actrița a împărtășit cu ce tentații își răsfață partenerul.

Mila Kunis a devenit eroina proiectului YouTube Harper’s Bazaar’s Food Diaries și a dezvăluit secretul alimentației sale zilnice, care poate fi aflat din reviste și de pe rețelele de socializare. Printre mâncărurile ei preferate se numără peștele afumat, înghețata, pâinea prăjită cu avocado și shake-urile proteice. Vedeta a dezvăluit, de asemenea, ce mese pregătește pentru soțul ei, Ashton Kutcher, și pentru copiii lor – Wyatt, în vârstă de 7 ani, și Dimitri, în vârstă de 5 ani.

Mila și-a exprimat pasiunea pentru bucătăria tradițională ucraineană, pe care mama ei o hrănea în copilărie. Se pare că actrița iubește heringul murat, borșul și supa de pui.

Își începe ziua cu o cafea, la care adaugă cremă de ovăz cu lapte de vanilie. Două ore mai târziu, după ce a pregătit micul dejun copiilor și i-a trimis la școală, vedeta termină ce a r ă mas de la copii pentru că este împotriva aruncării mâncării la gunoi.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„De multe ori fac pâine prăjită cu avocado dimineața. Sau cereale integrale cu nuci. Peste pâine adaug semințe de susan, ceapă uscată și semințe de mac și un ou sau o gustare precum hummus sau zatsiki (un sos ușor și răcoritor cu castraveți). De asemenea, mănânc fructe sau brânză la micul dejun, dar de multe ori sar peste a doua masă din cauza serviciului.”

Eu și soțul meu lucrăm acasă: dacă unul dintre noi nu este ocupat, atunci el pregătește mâncarea pentru celălalt. Primesc shake-uri congelate, le adaug pudră de proteine, soțul meu le prepară și apoi îmi pune o cană pe birou. Nutriționiștii vor spune că este nesănătos, dar uneori pot lua un shake de proteine în loc de o masă completă”, a spus Kunis.

„Felul meu de mâncare preferat este o salată pe bază de quinoa sau un bol cu legume fierte tocate”, a adăugat actrița. Vedeta a dezvăluit, de asemenea, că fiica ei Wyatt, ca și Ashton, este pescatarian (nu mănâncă carne de la animale cu sânge cald). Pentru a evita să gătească două mese diferite, Mila mănâncă mai ales pește, cum ar fi somonul la cuptor.

Cuplul folosește, de asemenea, un serviciu de livrare a mesei de două ori pe săptămână, iar o dată pe săptămână, mama lui Mila, Elvira, le aduce o masă gătită în casă.

„Pregătește pește afumat cu murături, hering, cartofi fierbinți cu mărar, sare și ulei de măsline. Cârnații ei și carnea de vită stroganoff sunt uimitoare! Având rădăcini ruso-ucrainene, știu că trăim într-o perioadă în care mă întreb cum să mă numesc”, a spus vedeta.

Socrul ei, Larry, este un pescar pasionat și, periodic, aduce familiei somon și cod din Alaska. Mila este, de asemenea, un fan al mâncărurilor la pachet, inclusiv sushi și mâncăruri thailandeze și indiene. Dar Kunis gătește acum pizza acasă, au instalat un cuptor special pentru asta. Lui Ashton îi place în mod deosebit pizza cu ciuperci, măsline, brânză și sos de roșii.

În ceea ce privește răsfățul, cuplul se poate răsfăța seara cu câteva bile de înghețată de biscuiți cu ciocolată. „Încercăm înghețată la toate cafenelele din Los Angeles”, a adăugat actrița.