• Miley Cyrus a criticat premiile Grammy pentru că consideră că nu a fost luată în serios în primii 17 ani de carieră muzicală, până la lansarea piesei „Flowers” în 2023.
  • Deși a fost nominalizată anterior la premiile Grammy, inclusiv pentru albumul ei de debut, „Bangerz” în 2015, Miley a simțit că nu a primit recunoașterea cuvenită până la câștigarea premiilor pentru „Flowers” în 2024.
  • Cu toate acestea, succesul său recent, în special cu albumul „Endless Summer Vacation”, evidențiază influența și popularitatea sa continuă în industria muzicală, chiar dacă acesta a ocupat locul trei în clasamentele din SUA.

Miley Cyrus a atacat premiile Grammy pentru că nu au onorat-o pentru primii 17 ani de carieră muzicală, scrie Music-News.

Cântăreața și actrița americană în vârstă de 31 de ani și-a lansat primul single în 2007, dar susține că a fost nevoie până la lansarea piesei Flowers din 2023 pentru ca prestigioasa ceremonie de premiere să o ia „în serios”.

Ea s-a plâns revistei W Magazine: „Fără supărare, dar fac asta de 20 de ani și este prima dată când sunt luată în serios la Grammy?”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Atacând, ea a adăugat: „Mi-a fost greu să îmi dau seama ce măsurători sunt acolo, pentru că dacă vrem să vorbim despre statistici și numere, atunci unde naiba am fost eu? Și dacă vrem să vorbim despre impactul asupra culturii, atunci unde naiba am fost eu?”.

Ea a adăugat: „Nu este vorba de aroganță. Sunt mândră de mine”.

Flowers i-a adus lui Miley atât premiul pentru înregistrarea anului, cât și cel pentru cea mai bună interpretare pop solo la gala Grammy 2024, care a avut loc în februarie – dar aceasta nu a fost nici pe departe prima dată când a fost nominalizată de Academia de înregistrări.

În 2015, ea a fost nominalizată la categoria Cel mai bun album vocal pop pentru albumul ei de debut, Bangerz, dar a pierdut în fața lui Sam Smith pentru albumul său, In the Lonely Hour.

A fost nominalizată prin asociere la premiile 2022 pentru albumul lui Lil Nas X, Montero, care a fost nominalizat la categoria „Albumul anului” și a scris împreună cu acesta și a oferit voce pe una dintre piesele albumului.

Cel mai recent album al ei, Endless Summer Vacation, pe care apare „Flowers”, a ajuns pe primul loc în topurile de albume din Marea Britanie, dar a ajuns pe locul trei în SUA. În timp ce albumul ei din 2013, „Bangerz”, a ajuns pe primele locuri în topurile din întreaga lume și s-a vândut în peste un milion de exemplare numai în SUA.

Citește și