• Taylor Swift a remediat o defecțiune a garderobei în timpul concertului din Stockholm, dezvăluind sutienul și pantalonii scurți de dedesubt.
  • În noiembrie, la un concert în Brazilia, Swift a smuls și aruncat un pantof Louboutin problematic, continuând fără alte incidente.
  • Artista a adăugat segmentul „The Tortured Poets Department” la turneu după lansarea celui de-al 11-lea album și câștigarea unui Grammy în 2024.

Taylor Swift a remediat o defecțiune a garderobei în timpul unui concert din cadrul turneului Eras Tour, la Stockholm, relatează Fox News.

În timpul secțiunii acustice surpriză, cântăreața a observat că rochia ei albastră avea o problemă. Swift a întrerupt momentul pentru a face o ajustare rapidă, spunând publicului: „Vorbiți între voi”. A desfăcut rochia pentru a dezvălui sutienul și pantalonii scurți pe care îi purta dedesubt, rezolvând problema. Nu a fost clar ce anume a cauzat defecțiunea.

Acesta nu este primul incident de acest gen pentru Swift. În noiembrie, în timpul unui concert din Brazilia, cântăreața a avut o problemă cu un pantof Louboutin cu toc înalt, pe care a fost văzută smulgându-l și aruncându-l în mulțime. Restul concertului a decurs fără incidente.

Recomandări

PUTIN ÎȘI APROVIZIONEAZĂ BUNCĂRUL
ZELENSKI CÂȘTIGĂ PRIMA RUNDĂ
SUMARIN RUSESC, REPERAT ÎN LARGUL COASTEI DE VEST A SCOȚIEI
CHINA TRIMITE DOI URȘI PANDA ÎN AUSTRALIA
CHATBOTUL A.I. DE LA META NU VINE ÎN EUROPA
ZELENSKI: PUTIN NU VA PUNE CAPĂT RĂZBOIULUI

Recent, artista a adăugat un nou segment la turneul ei, odată cu lansarea celui de-al 11-lea album de studio, pe 19 aprilie. Fanii au fost surprinși când a introdus „The Tortured Poets Department” în deschiderea etapei internaționale a turneului, la Paris.

Swift a anunțat pentru prima dată „The Tortured Poets Department” după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun album vocal pop la premiile Grammy 2024, pe 4 februarie. Ea a explicat că acesta este al 13-lea Grammy câștigat, un număr norocos pentru ea, și a dezvăluit că a lucrat la acest proiect în secret timp de doi ani, în paralel cu turneul din SUA.

Albumul „The Tortured Poets Department” conține 31 de melodii și a fost scris și înregistrat în timpul turneului său din SUA în 2023. Swift a lansat acest album dublu, împărtășind indicii cu fanii cu câteva luni înainte de lansare.

Citește și