• Biserica din Heidelberg ține acum câte două slujbe într-o duminică.
  • Taylor Swift s-a declarat o persoană religioasă.
  • Vincenzo Petrarca: Textele lui Taylor Swift au influență creștină.

N-o fi ea ușă de biserică, dar îi face pe oameni să se inghesuie la slujbe! Taylor Swift este apostolul perfect pentru o biserică catolică din Germania. Muzica ei atrage mai mult decât cântecele sacre oferite de cor.

Popularitatea de care se bucură cea mai bogată cântăreață a lumii l-a făcut pe preot să se folosească de ea. „E singura șansă prin care mai pot să atrag tinerii” – se justifică preotul din Heidelberg.

Rezultatul a fost ca o mană cerească! Numărul credincioșilor a crescut ca prin minune. 1.200 de oameni au ajuns să se roage în același timp, iar biserica face acum și câte două slujbe într-o duminică.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Preotul a ales-o pe Taylor Swift pentru că e creștină, se declară religioasă, iar textele ei conțin principii creștine.

O profesoară cântă piesele lui Taylor în biserică: „Întâi de toate, Taylow Swift s-a definit ea ca o creștină. Despre ce sunt cântecele ei? Așa că am mers pe două căi. Pe de o parte, în unele cântece există conținut clar creștin: rugăciunea, tema încrederii în sine. Și astea sunt cu siguranță în slujba Domnului”, a explicat Tine Wiechmann.

„Am ascultat toate cântecele ei. Sunt foarte entuziasmat de ce versuri puternice poate să aibă. Și eu sunt Swiftie”, a declarat Vicenzo Petrarca, preot.

Citește și