• Miley Cyrus cucerește lumea.
  • Melodia a câştigat mult râvnitul IFPI Global Single Award pe anul 2023.
  • Single-ul „Flowers” a adunat echivalentul a 2,7 miliarde de difuzări în streaming pe serviciile online pe bază de abonament.

Hitul „Flowers” al cântăreţei Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI).

Acest cântec emoţionant a câştigat mult râvnitul IFPI Global Single Award pe anul 2023 la doar câteva săptămâni după ce a fost recompensat şi cu două premii Grammy.

Single-ul „Flowers” a adunat echivalentul a 2,7 miliarde de difuzări în streaming pe serviciile online pe bază de abonament, potrivit IFPI, o organizaţie cu sediul general la Londra, care colectează date provenite din vânzările muzicale pe formate fizice şi metode de difuzare digitală pentru a obţine o cifră reprezentativă pentru fiecare piesă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Prin ocuparea primului loc în topurile din atât de multe ţări simultan, acest cântec – alături de mesajul său de emancipare – a răsunat în lumea întreagă şi reprezintă definiţia unui hit cu adevărat global”, a declarat Lewis Morrison, directorul departamentului de topuri globale şi certificare din cadrul IFPI.

Citește și