• Durrieu Diebolt spune că alte persoane au intervenit pentru a opri presupusa agresiune.
  • Potrivit relatării sale pentru Mediapart, actorul a făcut o serie de remarci obscene în timpul filmărilor la Paris, la 10 septembrie 2021.
  • Depardieu a primit acuzații preliminare de viol și agresiune sexuală în 2020.

Femeia care a denunţat faptele, Amélie, în vârstă de 53 de ani, era scenograf pe platou, relatează Sky News.

Potrivit relatării sale pentru Mediapart, actorul din Cyrano de Bergerac a făcut o serie de remarci obscene în timpul filmărilor la Paris, la 10 septembrie 2021, iar ulterior „a apucat-o brutal” şi „i-a frământat talia, stomacul, până la sâni”.

Durrieu Diebolt spune că alte persoane au intervenit pentru a opri presupusa agresiune. Plasat în anii 1970, filmul – care se traduce prin „The Green Shutters” – este despre un actor aflat în culmea gloriei care descoperă că ar putea muri în curând. Depardieu a primit acuzații preliminare de viol și agresiune sexuală în 2020, în urma acuzațiilor actriței Charlotte Arnould. Doamna Durrieu Diebolt o reprezintă, de asemenea, pe Arnould în acel caz.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

O scrisoare deschisă semnată de zeci de actriţe, actori şi artişti în apărarea lui Gerard Depardieu, acuzat de hărţuire sexuală, dezvăluie divizarea opiniei publice franceze în legătură cu acest scandal.

Citește și