• Săptămâna modei de la Milano ajunge astăzi la final. Cele mai mari case de modă și-au expus colecțiile toamnă/iarnă 2024 în show-uri îndrăznețe.
  • Preocupările etice încep să conducă moda. Blana falsă, ca o alternativă de lux, este îmbrățișată de mărci precum Tom Ford, Prada și Diesel, Emporio Armani.
  • Creațiile transparente, îndrăznețe și ansamblurile negre senzuale au fost în centrul atenției.

Săptămâna modei de la Milano ajunge astăzi la final. Cele mai mari case de modă și-au expus colecțiile toamnă/iarnă 2024 în show-uri îndrăznețe.

2024 este despre seducție, asta reiese din noua colecție Dolce and Gabbana. Creațiile transparente, îndrăznețe și ansamblurile negre senzuale au fost în centrul atenției. La fel și modelul Naomi Campbell care a defilat pentru casa de modă într-un sutien din dantelă cu fundițe din satin, o fustă de mătase, pantofi negri din satin cu mănuși și o pălărie cu voal.

Recomandări

CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?

Preocupările etice încep să conducă moda. Blana falsă, ca o alternativă de lux, este îmbrățișată de mărci precum Tom Ford, Prada și Diesel, Emporio Armani. Casele de modă au demonstrat ca blana artificială poate fi șic.

„Earthy elegance” este noua tendință pentru 2024. haine în nuanțe de muștar și verde mușchi. Acestea au dominat podiumul, exprimând căldura toamnei. Roberto Cavalli a expus creații în galben vibrant, în timp ce Gucci și Alberta Ferretti au optat pentru tonuri pământii în hainele exterioare. Paltoanele și accesoriile verde mușchi de la Fendi au adăugat o notă rafinată paletei de culori atemporale!

Citește și