• La Milano Fashion Week, Miuccia Prada și Raf Simons au reînnoit uniformele de lucru cu identitatea elevată a Prada.
  • Modelele au defilat pentru Emporio Armani în costume de zi și de seară complet negre.
  • Armani a pus accentul pe cămăși lungi, blazere, paltoane și rochii vaporoase cu imprimeuri roz.

Milano aduce la dolce vita pe podium. Până pe 26 februarie capitala modei îți prezintă colecțiile de toamnă-iarnă 2024 ale celor mai mari branduri.

Cine a defilat ieri la Milano?

Prada a adus romantismul pe podium ieri la Milano Fashion Week. Casa de modă a început show-ul pe una dintre cele mai romantice melodii, My funny Valentine. Modelele au purtat reinterpretări luxoase ale garderobei moderne. Designerii colecției – Miuccia Prada și Raf Simons s-au inspirat din practicile aviației și ale navigației, reînnoind uniformele de lucru cu identitatea elevată a Prada.

Casa de modă Armani a adus zăpada pe podium, la propriu. Modelele au purtat ținute de zi și de seară complet negre, unele dintre ele strălucind cu sclipici argintiu sau colorați. Armani a pus pe scenă o reprezentare a unui costum feminin elegant care poate fi purtat zilnic. Asta înseamnă pantaloni și cămăși lungi, o gamă de blazere elegante și paltoane, precum și rochii vaporoase cu imprimeuri roz și albastre.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS

Cum ne inspiră azi săptămâna modei de la Milano?

Gucci a defilat acum o oră și a fost una dintre cele mai așteptate prezentări din cadrul evenimentului. Culoarea predominantă – roșul intens.

Citește și