• Setul include, pe lângă cei șapte pitici, o figurină a prințului, dar și animalele pădurii.
  • Setul amintește de un design creat de fanii LEGO care a fost respins de două ori de către celebrul producător de jucării.
  • Universul Albei ca Zăpada este format din 2.229 de piese LEGO.

LEGO, în colaborare cu Disney, a creat un set cu piese de joc prin care pot fi recreate toate personajele din poveste și diferite scene memorabile din desenele animate cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici.

Setul este disponibil pentru livrare de la data 4 martie. Detaliile complexe ale pieselor reușesc să recreeze atmosfera magică, specifică producțiilor Disney. Universul Albei ca Zăpada este format din 2.229 de piese LEGO, inclusiv o orgă, un cuptor, dulapuri, un sicriu de sticlă și alte elemente de decor.

Setul include, pe lângă cei șapte pitici, o figurină a prințului, dar și animalele pădurii care formează un kit complex și creează un tablou al poveștii ce poate fi expus permanent în casa ta.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Potrivit publicației The Verge, setul amintește de un design creat de fanii LEGO care a fost respins de două ori de către celebrul producător de jucării pe platforma LEGO Ideas care permite persoanelor creative să propună noi idei de seturi. Propunerile care strâng cel puțin 10.000 de voturi sunt transformate în seturi reale și comercializate la scară largă.

Citește și