• Trump a rupt tăcerea cu privire la moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnîi.
  • Fostul președinte american a scris luni: Moartea subită a lui Aleksei Navalnîi m-a făcut să fiu din ce în ce mai conștient de ceea ce se întâmplă în țara noastră”.
  • El a adăugat: SUNTEM O NAȚIUNE ÎN DECLIN, O NAȚIUNE FALIMENTARĂ! MAGA2024″.

Donald Trump a rupt tăcerea cu privire la moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnîi – dar a evitat să dea vina pe președintele Vladimir Putin. Trump, care și-a atras critici pentru că l-a lăudat pe conducătorul rus în timpul președinției sale, s-a exprimat într-o postare pe platforma sa de socializare Truth Social, scrie Sky News.

Fostul președinte american a scris luni: Moartea subită a lui Aleksei Navalnîi m-a făcut să fiu din ce în ce mai conștient de ceea ce se întâmplă în țara noastră. Este o progresie lentă și constantă, cu politicieni, procurori și judecători corupți, de stânga radicală, care ne conduc pe o cale spre distrugere. Frontierele deschise, alegerile trucate și deciziile extrem de nedrepte ale instanțelor de judecată DISTRUG AMERICA.”

El a adăugat: SUNTEM O NAȚIUNE ÎN DECLIN, O NAȚIUNE FALIMENTARĂ! MAGA2024″. Cu toate acestea, declarația sa a fost criticată de rivalii politici, inclusiv de colega sa republicană Nikki Haley, aspirantă republicană la președinție.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Aceasta a scris pe X: Donald Trump ar fi putut să-l condamne pe Vladimir Putin pentru că este un criminal criminal. Trump ar fi putut să laude curajul lui Navalnîi. În schimb, a furat o pagină din cartea de joc a liberalilor, denunțând America și comparând țara noastră cu Rusia”.

Aceasta vine după ce Navalnîi a murit vineri în timp ce își ispășea o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru acuzații despre care susținătorii săi au spus că au fost motivate politic. Mai mulți lideri mondiali, inclusiv președintele american Joe Biden, au arătat cu degetul direct spre Putin, în timp ce soția lui Navalnîi a declarat că ea crede că acesta a fost otrăvit la ordinul președintelui rus.

Citește și