• Yulia Navalnaia a publicat un mesaj pe contul său personal de X după moartea lui Aleksei.
  • Văduva lui Aleksei Navalnîi spune că va dezvălui motivele pentru care acesta „a fost ucis”.
  • „Astăzi, pentru prima dată pe această pagină, mă adresez vouă. În locul meu, trebuia să fie altă persoană, dar această persoană a fost ucisă de Vladimir Putin.”

Yulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, a postat în urmă cu puțin timp primul mesaj despre moartea soțului ei. Ea îl acuză direct pe liderul de la Kremlin și spune că va dovedi că acesta se află în spatele morții lui Navalnîi.

Yulia Navalnaia vorbește despre moartea lui Navalnîi

„Astăzi, pentru prima dată pe această pagină, mă adresez vouă. În locul meu, trebuia să fie altă persoană, dar această persoană a fost ucisă de Vladimir Putin. Undeva într-o colonie la capătul nordului, după cercul polar unde-i iarnă veșnică, Putin nu doar l-a ucis pe Aleksei Navalnîi, dar a ucis cu el și speranța noastră. Libertatea! Viitorul nostru!

Noi știm de ce Putin l-a omorât pe Aleksei Navalnîi, acum 3 zile și curând vă vom spune tot, dar cel mai important ce putem face pentru Aleksei și pentru noi e să continuăm să luptăm. Eu voi continua tot ceea ce a început Aleksei Navalnîi. Am să continui să lupt pentru țara noastră și vă îndemn să fiți alături de mine.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Să împărțim nu doar suferința, ci și durerea care ne-a acoperit și nu ne lasă. Eu vă rog să împărtășiți cu mine furia și ura față de cei care și-au permis să ne omoare viitorul. Mă adresez vouă cu cuvintele lui Aleksei, în care cred foarte mult: Nu e rușine să faci puțin, e rușine să nu faci nimic! E rușine să să te lași speriat de alții. Rusia, liberă, pașnică, fericită, frumoasă Rusie a viitorului, la care a visat soțul meu. De asta avem nevoie!

Eu vreau să trăiesc în astfel de Rusie, eu vreau ca într-o astfel de Rusie copiii mei să trăiască. Eu vreau să o construim împreună! Așa cum și-o imagina Aleksei Navalnîi. Doar așa, nu altfel. Felul cum s-a sacrificat poate să nu fie în zadar!  Luptați și nu renunțați. Eu nu mă tem și voi să nu vă temeți.”

Citește și