• Prințesa Lilibet are o serie de nași celebri – dar se pare că Oprah Winfrey nu este unul dintre ei.
  • S-a aflat că miliardarul american Tyler Perry este nașul micuței de un an, care a zburat în California pentru botezul ei intim de vinerea trecută.
  • Niciun membru al Familiei Regale nu a participat la botez.

Prințesa Lilibet are o serie de nași celebri – dar se pare că Oprah Winfrey nu este unul dintre ei. S-a aflat că miliardarul american Tyler Perry este nașul micuței de un an, care a zburat în California pentru botezul ei intim de vinerea trecută.

Fratele mai mare Archie a fost botezat în împrejurimile grandioase ale Castelului Windsor, dar ceremonia lui Lilibet a avut loc în casa ei din Montecito, în fața a 20-30 de invitați, conform zvonurilor. Niciun membru al Familiei Regale nu a participat, dar Regele Charles a fost înștiințat de intenția lui Harry și Meghan de a folosi aceste titluri pentru copiii lor.

Oprah a participat la nunta Ducelui și Ducesei de Sussex în 2018 și a asigurat celebrul interviu controversat al acestora trei ani mai târziu. În docuseria lor Netflix, Harry și Meghan au dezvăluit că Oprah a fost una dintre singurele persoane care i-au vizitat la Frogmore Cottage.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Harry a spus că Oprah a venit la un ceai și a fost uimită de locul în care locuiau, spunându-le: Nimănui nu i-ar veni să creadă vreodată”. Oprah, care a fost vecina cuplului în California, ar fi alegerea ideală pentru nașă și a declarat că iubește” numele Lilibet.

Când a fost întrebată despre speculațiile potrivit cărora ar fi fost o opțiune pentru nașă, ea a spus: Nu am nevoie să fiu nașă, sunt nașă implicit. Sunt o vecină, sunt o prietenă și toate astea, probabil că aveți nevoie de cineva mai tânăr pentru a fi nașă!”.

Deși nu o exclude neapărat pe Oprah, deoarece este foarte puțin probabil ca Harry și Meghan să ia asta ca pe un motiv valabil, deoarece Oprah, mereu tânără, ar fi fost o alegere excelentă. Pare foarte probabil ca nașii lui Lilibet să fie toți prieteni ai lui Meghan, deoarece cei aleși pentru Archie au fost toți rude cu Harry.

Deși nu a fost niciodată anunțată oficial, s-a vehiculat pe scară largă că a fost aleasă bona din copilărie a lui Harry și William, Alexandra Pettifer, cunoscută mai bine sub numele de Tiggy Legge-Bourke. Se crede că ceilalți nași vor fi Charlie van Straubenzee, prietenul apropiat al lui Harry, și Mark Dyer, un consilier regal și protector de încredere care este văzut ca fiind al doilea tată” al prințului.

Dacă lucrurile ar fi fost făcute în mod egal, ar fi logic ca nașii lui Lilibet să fie persoane care sunt speciale pentru Meghan. Unul dintre numele aflate în pălărie este Serena Williams, care este o prietenă apropiată a soților Sussex și a fost invitată la nunta lor din 2018. Alte posibilități ar putea fi vechea prietenă a lui Meghan, Jessica Mulroney, Amal Clooney sau Ellen DeGeneres.

Dacă Lilibet ar fi avut un naș regal, probabil că ar fi revenit fie prințesei Eugenie, fie lui Sarah Ferguson. Eugenie a fost primul și, posibil, singurul vizitator regal care i-a văzut pe soții Sussex atunci când s-au mutat în California și a petrecut timp cu Lili. În timp ce Fergie a afirmat recent că nu o cunoaște cu adevărat pe Meghan”, ea are o legătură foarte bună cu nepotul Harry.