• Keanu Reeves a dezvăluit unul dintre motivele pentru care nu poate renunța la personajul John Wicks înainte de lansarea celui de-al patrulea episod al francizei.
  • De asemenea, recunoaște că personajul John este încă unul care îl provoacă, în ciuda faptului că a reluat rolul pentru a patra oară.
  • John Wick: Chapter 4 va fi lansat în cinematografe pe 24 martie 2023.

Keanu Reeves a dezvăluit unul dintre motivele pentru care nu poate renunța la personajul John Wicks înainte de lansarea celui de-al patrulea episod al francizei. Reeves, care își reia rolul pentru lansarea John Wick: Chapter 4, recunoaște că este vorba despre umorul personajului titular pentru care a dezvoltat o slăbiciune încă de când a fost distribuit pentru prima dată în urmă cu un deceniu.

Vorbind la premiera din Londra a filmului John Wick: Chapter 4 pentru Metro, Reeves a declarat: Mă străduiesc foarte mult, dar cu John trebuie să te străduiești și mai mult”.

El a adăugat: Îmi place umorul lui, îmi place voința lui, îmi place durerea lui și este foarte distractiv să îl interpretez în aceste filme, aceste filme sunt distractive.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

De asemenea, recunoaște că personajul John este încă unul care îl provoacă, în ciuda faptului că a reluat rolul pentru a patra oară. El recunoaște că următorul episod a fost unul dintre cele mai dificile filme pe care a trebuit să le facă vreodată – și, în două ore și 49 de minute, este și cel mai lung. În misiunea sa vor fi alături de el nume mari, printre care Donnie Yen, Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, pentru a numi doar câteva nume.

O avanpremieră a sinopsisului spune: În acest film, se poate vedea: John Wick descoperă o cale de a învinge Masa Înaltă, dar înainte de a-și câștiga libertatea, Wick trebuie să se confrunte cu un nou inamic cu alianțe puternice pe tot globul și cu forțe care transformă vechii prieteni în noi dușmani.”

Criticii au apreciat foarte mult filmul, unul dintre ei descriindu-l ca fiind unul dintre cele mai bune filme de acțiune realizate vreodată”.

Un alt critic, Steve Weintraub de la Collider, a spus: John Wick Chapter 4 este al dracului de grozav. Literalmente a trebuit să-mi iau maxilarul de pe jos de la unele dintre piesele de decor nebunești și inventive. Nu ești pregătit pentru ceea ce face Keanu cu pușca cu suflare de dragon. De asemenea, Donnie Yen și-a adus jocul de excepție. Abia aștept să îl văd din nou.”

Iar criticul de film din Los Angeles, Courtney Howard, a spus: Curajos, îndrăzneț și dur” și adrenalină pură”. Lionsgate a confirmat că al cincilea film este planificat și, inițial, s-a sugerat că filmele vor fi filmate unul după altul, dar pandemia a forțat schimbarea planurilor.

Franciza, care a fost lansată în 2014, urmată de două continuări, John Wick: Chapter 2 în 2017 și John Wick: Chapter 3 – Parabellum în 2019, a avut o încasare colectivă de peste 587 de milioane de dolari la nivel mondial. John Wick: Chapter 4 va fi lansat în cinematografe pe 24 martie 2023.