• Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani.
  • Cauza morții lui Leandro De Niro nu a fost dezvăluită până la momentul scrierii articolului.
  • Leandro a fost fiul fiicei adoptive a lui De Niro, Drena și al artistului Carlos Rodriguez. Drena i-a adus un omagiu printr-o postare pe Instagram.

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani, scrie Mirror. Drena De Niro, fiica lui Robert și a actriței Diahnne Abbott, a împărtășit vestea tragică pe Instagram în timp ce a postat o poză cu fiul ei. Cauza morții lui nu a fost încă dezvăluită.

Mesajul lui Robert De Niro

Robert De Niro a vorbit pentru prima dată în urma morții nepotului său Leandro De Niro Rodriquez. Într-o declarație împărtășită cu Fox News, De Niro a reacționat la această veste. „Sunt profund îndurerat de decesul iubitului meu nepot Leo”, a spus el. „Apreciem foarte mult gândurile transmise din partea tuturor. Vă rugăm să ni se acorde intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo”.

Leandro a fost fiul fiicei adoptive a lui De Niro, Drena, în vârstă de 51 de ani, și al artistului Carlos Rodriguez. Drena i-a adus un omagiu fiului ei printr-o postare pe Instagram. Ea nu a dezvăluit cauza morții lui, dar a împărtășit o fotografie cu fiul ei și o descriere emoționantă în care a declarat „Mi-aș dori ca iubirea să te fi salvat”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de orice, din momentul în care te-am simțit în pântecul mea. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea.”, a declarat mama lui. „Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt. fii mama ta.”, a adăugat aceasta.

Sursă: Daily Mail

„Ai fost atât de apreciat și mi-aș dori ca doar iubirea să te fi salvat. Îmi pare atât de rău, copilul meu, îmi pare atât de rău. Odihnește-te în pace și Etern Paradise, băiatul meu drag.”, au fost cuvintele de încheiere pe care mama lui le-a adăugat în postare.

Citește și

Eduard Hellvig demisionează din funcția de director SRI

FOTO. Imagini uimitoare oferite de „Superluna Buck”. Cea mai mare lună plină din iulie a făcut spectacol pe cer în întreaga lume

Rezultatele la Bacalaureat 2023 au fost afișate. Lista completă a notelor la Bac, pe județe